ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα "γκάζια" του Στραματσόνι και η απογοήτευση των Ζέκα, Λέτο

Τα "γκάζια" του Στραματσόνι και η απογοήτευση των Ζέκα, Λέτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για πρώτη φορά στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε με σκληρή γλώσσα στους παίκτες του τριφυλλιού αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Αντρέα Στραματσόνι βρίσκεται σχεδόν τρεις μήνες στον Παναθηναϊκό αλλά για πρώτη φορά οι παίκτες του τριφυλλιού είδαν ένα διαφορετικό πρόσωπο του Ιταλού τεχνικού αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Ο 39χρονος Ιταλός έκλεισε στα αποδυτήρια τους ποδοσφαιριστές των πράσινων και για περισσότερο από είκοσι λεπτά τους μιλούσε χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για την εικόνα που έδειξαν στην διάρκεια της αναμέτρησης.

Είναι γεγονός ότι οι φωνές του ακούστηκαν μέχρι και την μικτή ζώνη όπου γινόντουσαν οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου φυσικά μιας και οι πράσινοι ήταν κλεισμένοι στα αποδυτήρια.

Ο Στραματσόνι τα "έχωσε" στους παίκτες του τριφυλλιού αλλά από τη στιγμή που η πρόκριση χάθηκε μάλλον ο Ιταλός άργησε να το κάνει.

Απογοητευμένοι οι Ζέκα, Πέτριτς, Λέτο

Στο γήπεδο του Περιστερίου βρέθηκαν και οι Ζέκα, Λέτο, Πέτριτς και Σάντσεθ θέλοντας να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από το μπουθ που είχε παραχωρηθεί στον Παναθηναϊκό, μαζί με τους Νάνο, Μαρινάκη, Κότσαρη που έμειναν εκτός αποστολής, προκειμένου να είναι δίπλα στην ομάδα τους.

Βλέποντας τους κανείς μετά το γκολ που δέχτηκαν οι πράσινοι και το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν καταλάβαινε την απογοήτευση τους.

Οι Ζέκα, Πέτριτς ήταν όλοι την ώρα όρθιοι με τον Πορτογάλο να έχει συνέχεια το χέρι στο πρόσωπο του μην πιστεύοντας στα όσα έβλεπε. Ίδια σχεδόν ήταν και η αντίδραση του Λέτο ενώ άπαντες αποχώρησαν από το γήπεδο του Περιστερίου με τα κεφάλια σκυμμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ