ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συναντήθηκε με Πλατινί ο Αλαφούζος

Συναντήθηκε με Πλατινί ο Αλαφούζος

Στη Νιόν της Ελβετίας βρέθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος όπου συναντήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με τον Μισέλ Πλατινί με τους δύο άνδρες να τα λένε για θέματα αδειοδότησης και για το ποδόσφαιρο γενικότερα.

Ένα από τα θέματα που απασχολούν τον Παναθηναϊκό είναι αυτό της αδειοδότησης. Μέχρι το τέλος Μαρτίου οι πράσινοι θα πρέπει να έχουν καταθέσει το φάκελο τους για να πάρουν τη σχετική άδεια ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν κανονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Για αυτό το λόγο ο Γιάννης Αλαφούζος μαζί με τη νομική σύμβουλο της ΠΑΕ, Αθηνά Μπαλωμένου πραγματοποίησε ταξίδι αστραπή στη Νιόν της Ελβετίας.

Εκεί συναντήθηκε με τον Μισέλ Πλατινί, αλλά και με τον Τζιάνι Ινφαντίνο. Το βασικό θέμα συζήτησης αφορούσε το κομμάτι των αδειοδοτήσεων, ενώ τέθηκαν και επί τάπητος διάφορα ζητήματα που απασχολούν το ποδόσφαιρο.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Τα μηνύματα που έλαβαν οι πράσινοι ήταν πολύ θετικά σχετικά με το κομμάτι αδειοδότησης τους.

Μάλιστα, ο κ. Αλαφούζος προτίθεται να προσκαλέσει τον Μισέλ Πλατινί στο επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Αθήνα…

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ