ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συναντήθηκαν οι Ζιλμπέρτο - Στραματσόνι, παρουσία του Αλαφούζου

Συναντήθηκαν οι Ζιλμπέρτο - Στραματσόνι, παρουσία του Αλαφούζου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η συνάντηση των Ζιλμπέρτο - Στραματσόνι επικύρωσε τη συνεργασία του Βραζιλιάνου με τον Παναθηναϊκού. Ο νέος τεχνικός διευθυντής χαρακτήρισε σημαντική τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.

Η συνάντηση μεταξύ του Ζιλμπέρτο Σίλβα και του Αντρέα Στραματσόνι, παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου, που θα επικύρωνε τη συνεργασία του Βραζιλιάνου με την ΠΑΕ, συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας (16/5). Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για πολλή ώρα, αναφορικά με το πρότζεκτ που θα υιοθετηθεί για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Ο Ζιλμπέρτο είχε συμφωνήσει με τον Αλαφούζο για τις αρμοδιότητες που θα έχει και ανέλυσε το σχέδιο του στον Στραματσόνι, ζητώντας το σχόλιο του. Ο Ιταλός δεν προέβαλε καμία ένσταση για το ρόλο που θα έχει ο Βραζιλιάνος, συνόψισε τις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής και οι δύο άνδρες κατέληξαν στο πως θα συνεργαστούν και καθόρισαν τους τομείς ευθύνης του καθενός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήθηκε και η απόδοση του Παναθηναϊκού στα play offs, αφού ο Ζιλμπέρτο ενδιαφέρθηκε να μάθει την άποψη του 39χρονου προπονητή. Ο Βραζιλιάνος φέρεται να επεσήμανε ότι είναι σημαντικό να εξασφαλιστεί η συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League, για το πρεστίζ και την προοπτική της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Ζιλμπέρτο θα είναι τριετούς διάρκειας, κατόπιν αιτήματος του ίδιου. Διότι το πρότζεκτ που παρουσίασε στον Αλαφούζο προβλέπεται να εφαρμοστεί με ορίζοντα τριετίας και ο Βραζιλιάνος επιθυμεί να διασφαλιστεί για τις προϋποθέσεις. Για το τυπικό, ο τίτλος του Ζιλμπέρτο θα είναι τεχνικός διευθυντής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ