ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Συνάντηση με Βύντρα

Συνάντηση με Βύντρα
INTIME SPORTS

Το θέμα της πρότασης ανανέωσης του συμβολαίου με τον Λουκά Βύντρα μπαίνει στην τελική ευθεία αφού ενημερώθηκε από τον προεδρεύων αντιπρόεδρο Δημήτρη Γόντικα να συζητήσουν μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το θέμα του είναι στην επικαιρότητα εδώ και καιρό και σήμερα ο Λουκάς Βύντρα έλαβε την πρόσκληση.

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος Δημήτρης Γόντικας ενημέρωσε τον διεθνή αμυντικό πως μετά το ντέρμπι θα κληθεί να συζητήσει με την διοίκηση το θέμα της ανανέωσής του.

Ο εκ των σκόρερ του ντέρμπι με την ΑΕΚ (πέτυχε το 2-0) και ένας από τους καλύτερους και σταθερούς παίκτες και της χρονιάς που διανύουμε είναι αναμφίβολα ο Λουκάς Βύντρα.

Το όνομά του εδώ και καιρό βρίσκεται στην επικαιρότητα, αφού το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι και η πρόθεση όλων είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό για πολλά χρόνια ακόμα.


Μήνυμα ελπίδας από Γόντικα

Το μήνυμα αυτό έλαβε και επίσημα σήμερα ο διεθνής αμυντικός των "πράσινων", ο οποίος είχε ολιγόλεπτο τετ α τετ με τον Δημήτρη Γόντικα.

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του "τριφυλλιού" μετέβη στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας και στο περιθώριο της επίσκεψης που συνηθίζει να κάνει και αφού πρώτα είχε συνομιλία με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, συναντήθηκε για λίγα λεπτά και μίλησε και με τον άσο του Παναθηναϊκού.

" Λουκά σε θέλουμε στην ομάδα και αφού περάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την άλλη εβδομάδα θα τα πούμε από κοντά για το συμβόλαιό σου", ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Δημήτρης Γόντικας στον παίκτη.

Αυτό που έγινε σαφές και ικανοποίησε τον Ελληνα άσο ήταν το γεγονός πως ο Δημήτρης Γόντικας του έδειξε στα λίγα λεπτά ομιλίας ότι θέλουν να πορευθούν και στην συνέχεια της φετινής σεζόν μαζί.

Ετσι απομένει να συναντηθούν οι δύο πλευρές και μετά τις διαπραγματεύσεις να δώσουν τα χέρια για να αποδείξουν εκατέρωθεν ότι θέλουν να συνεχίσουν να συνεργάζονται, με τους φίλους του "τριφυλλιού" να ελπίζουν πως δεν θα εξελιχθεί σε νέο σίριαλ η παραμονή του.

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ