ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση Γόντικα με Σαρρή και Δούρο

Συνάντηση Γόντικα με Σαρρή και Δούρο
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔ Γιώργο Σαρρή και τον υπεύθυνο ορισμών των διαιτητών Γιώργο Δούρο.

Το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πλησιάζει και ο βαθμός επικινδυνότητας του είναι τέτοιος που οδήγησε τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, τον Γόντικα και τον Σωπήλη, στο να ζητήσουν συνάντηση με τους ανθρώπους της ΚΕΔ έτσι ώστε να τους ενημερώσουν για κάποια θέματα ασφαλείας που θα υπάρξουν στο ντέρμπι.

Μια συνάντηση που έγινε σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το πρωί και με τους αθλητικούς εισαγγελείς ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά στο ντέρμπι.

Άλλωστε οι αποφάσεις οποιουδήποτε διαιτητή θα παίξουν ρόλο ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά, να μην υπάρξουν παρατράγουδα, αλλά και προκλήσεις των φίλων του Τριφυλλιού.

Επίσης οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μετά τα τελευταία διαιτητικά εγκλήματα εις βάρος του Τριφυλλιού συνέστησαν ιδιαίτερη προσοχή στο ποιος θα οριστεί να σφυρίξει το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να καταθέσουν κάποια πρόταση.

Οι πράσινοι είπαν πως σέβονται τους θεσμούς και πως δεν θέλουν να δημιουργήσουν κανένα απολύτως πρόβλημα λίγες μέρες πριν την διεξαγωγή του ντέρμπι.

Το μόνο που αρκέστηκαν να πουν είναι να έχει την εμπειρία για να ανταποκριθεί σε ένα ματς τέτοιων ειδικών συνθηκών και να μην είναι πρωτάρης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ