ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση Γόντικα με αντιπροσωπεία φίλων του Παναθηναϊκού

Συνάντηση Γόντικα με αντιπροσωπεία φίλων του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γόντικας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Τριφυλλιού και μίλησαν για τους κινδύνους που υπάρχουν στο επερχόμενο ματς με τη Λειβαδιά και όχι μόνο.

Για σχεδόν δύο ώρες τα έλεγε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γόντικας με αντιπροσωπεία της "Θύρας 13" αναφορικά με τη παρουσία φίλων του Τριφυλλιού το Σάββατο στη Λειβαδιά.

Προσοχή στους κινδύνους που ελλοχεύουν ζήτησε ο πρόεδρος των πράσινων ο οποίος δεν θέλει να δοθεί αφορμή σε κανέναν να τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό ενόψει των ντέρμπι που έρχονται.

Ο Παναθηναϊκός παρέλαβε επισήμως εισιτήρια για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό και αυτό σίγουρα από τη μια κάνει πιο εύκολη τη παρουσία των φίλων του Τριφυλλιού στο πλευρό της ομάδας τους.

Από την άλλη όμως μπορεί να δώσει το δικαίωμα σε όσους "κυνηγούν" τους πράσινους να ψάξουν για οποιαδήποτε αφορμή προκειμένου να τιμωρήσουν τον Παναθηναϊκό.

Για αυτό ακριβώς το λόγο το απόγευμα της Πέμπτης ο Δημήτρης Γόντικας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των οργανωμένων και συζήτησαν για τους κινδύνους που ελλοχεύουν για τον Παναθηναϊκό από εδώ και στο εξής και με φόντο τα επερχόμενα ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος των πράσινων ζήτησε ιδιαίτερη προσοχή από τους φίλους του Παναθηναϊκού κατά την μετάβαση τους και την αποχώρηση τους από την Λειβαδιά αλλά και στην παρουσία τους στο γήπεδο. Τους είπε μάλιστα να μην απαντήσουν σε όποιες τυχόν προκλήσεις υπάρξουν και αυτοί μόνο με τη φωνή τους να σταθούν στο πλευρό της ομάδας.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των οργανωμένων απάντησαν πως γνωρίζουν ότι θα δεχθούν διάφορες προκλήσεις όπως στα Γιάννινα και σημείωσαν πως σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να γίνουν αιτία για να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκούς. Του θύμισαν μάλιστα και την ανακοίνωση που έβγαλαν πριν από λίγες μέρες και με την οποία ζητούσαν σε όσους δώσουν το παρών στη Λειβαδιά να σταθούν στο πλευρό της ομάδας μόνο με φωνή και καρδιά.

Ερωτήσεις για τα διοικητικά

Όπως είναι λογικό οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αγωνιούν για τα διοικητικά για αυτό και ρώτησαν τον Δημήτρη Γόντικα τι συμβαίνει με τους Άραβες επενδυτές αλλά και τι λένε οι υπόλοιποι μέτοχοι.

Ο πρόεδρος των πράσινων όσον αφορά το ενδιαφέρον εξ Αραβίας είπε: "Δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Και εγώ περιμένω να δω να μπαίνουν τα λεφτά. Δεν ξέρω αν θα προχωρήσει η όχι το συγκεκριμένο θέμα".

Όσον αφορά τους μετόχους τώρα ο Γόντικας είπε: "Έχω επικοινωνήσει με όλους, έχουμε πει κάποια πράγματα αλλά δεν έχει βρεθεί κάποια λύση, κάτι ανακοινώσιμο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ