ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση Ζιλμπέρτο Σίλβα - Θαλή Θεοδωρίδη

Συνάντηση Ζιλμπέρτο Σίλβα - Θαλή Θεοδωρίδη

Συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο, Σίλβα, είχε ο προπονητής του Άρη Λεμεσού, Θαλής Θεοδωρίδης. Τι ειπώθηκε στην κουβέντα τους και η ατάκα του Μακεδόνα τεχνικού στον Βραζιλιάνο.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκαν την Τετάρτη (29/6) ο προπονητής του Άρη Λεμεσού, Θαλής Θεοδωρίδης, με τον πρόεδρο του κυπριακού συλλόγου, Σταύρο Δημοσθένους. Οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση για περισσότερη από μία ώρα με τον τεχνικό διευθυντή του "τριφυλλιού", Ζιλμπέρτο, Σίλβα.

Mίλησαν για το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας. Συζήτησαν το σενάριο, αν καταστεί εφικτό, να δανειστεί κάποιον ποδοσφαιριστή των "πρασίνων" ο Άρης Λεμεσού, ενώ έπεσε στο "τραπέζι" το σενάριο να γίνει φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες μέσα στον Ιούλιο.

Μάλιστα ο Θεοδωρίδης φέρεται να είπε χαριτολογώντας στον Ζιλμπέρτο ότι θα τον ήθελε ως παίκτη στον Άρη Λεμεσού, με τον Βραζιλιάνο να του απαντά: " Με πιστεύεις;". Γενικά ήταν μια επικοδομοιητική συζήτηση, από την οποία ενδεχομένως να προκύψει συνεργασία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ