ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση για μία και άλλες λύσεις

Συνάντηση για μία και άλλες λύσεις
INTIME SPORTS

Η αυριανή συνάντηση κορυφής των Φρέιτας, Γόντικα, Νιόπλια αναμένεται να επιφέρει λύσεις στα θέματα τόσο απόκτησης επιθετικού όσο και των αποδεσμεύσεων παικτών για την μείωση του ρόστερ. Μουσά Μααζού και Κρίστιαν Νέμεθ, ψηλά στην λίστα.

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στα κλίμακια του Παναθηναϊκού σε κάθε επίπεδο για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στα δύο φιλικά σε Τορόντο του Καναδά και Ντιτρόιτ των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι "πράσινοι" επέστρεψαν κατάκοποι την Κυριακή αλλά με χαμόγελα και όρεξη για περισσότερη δουλειά.

Την Τρίτη τελικά, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Κάρλος Φρέιτας θα έχει συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα, και τον τεχνικό των "πράσινων" Νίκο Νιόπλια. Σκοπός της συνάντησης οι λύσεις στα θέματα της απόκτησης ενός τελευταίου παίκτη για την ενίσχυση της επίθεσης αλλά και οι τελευταίες αποχωρήσεις από την ομάδα για παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα, ωστόσο ο Κάρλος Φρέιτας μετέβει στην Πορτογαλία για να φέρει την οικογένειά του με αποτέλεσμα το ραντεβού με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ να μετατεθεί για αύριο το πρωί.

Σε ότι αφορά την ονοματολογία για την περίπτωση του παίκτη που θέλει ο Κοζανίτης προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδος σίγουρα πολλά γράφονται και ακούγονται το τελευταίο διάστημα σε καθημερινή βάση. Ο Νίκος Νιόπλιας θέλει για εναλλακτική λύση στην γραμμή κρούσης ένα "καθαρό" φορ που θα μπορεί ωστόσο να παίζει και στα άκρα με άνεση.

Δύο υποψήφιοι για μια θέση

Τα δύο σημαντικά ονόματα που φαίνεται να φιγουράρουν ψηλά στη λίστα των "πράσινων" είναι ο Μουσά Μααζού και ο Κρίστιαν Νέμεθ.

Από την μια σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday", o 22χρονος Μααζού έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στον τεχνικό διευθυντή του "τριφυλλιού", Κάρλος Φρέιτας, ανήκει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας έως το 2013, που όμως δεν έχει αντίρρηση να τον παραχωρήσει ως δανεικό.

Σε ότι αφορά την περίπτωση του διεθνή Ούγγρου φορ και πρώην άσου της ΑΕΚ, αυτός αποτελεί τον διακαή πόθο του Νίκου Νιόπλια που θέλει να πλαισιώσει τον Σισέ στην επίθεση. Πλεονέκτημα σε ότι αφορά την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού το γεγονός ότι η ελληνική ομάδα δεν βιάζεται.

Ετσι οι ιθύνοντες του μεταγραφικού επιτελείου μπορούν να περιμένουν τις εξελίξεις στην περίπτωσή του με την Λίβερπουλ ήδη να μην έχει βρει ακόμη ομάδα που να δίνει τα 2.000.000 ευρώ που έχει ορίσει ως τιμή πώλησης του Ούγγρου φορ.

Μένει ο Δημούτσος, αγωνία για άλλους

Εκτός από την ενίσχυση των "πράσινων" με την μοναδική προσθήκη που φαίνεται να εκκρεμεί, στην ομάδα μείζον θέμα αποτελούν οι αποχωρήσεις παικτών για να αδειάσει το ρόστερ. Αυτό το θέμα θα ζητηθεί και στην συνάντηση κορυφής την Δευτέρα.

Ενας από τους τυχερούς όπως φαίνεται παίκτες που ήρθαν να δοκιμαστούν και ήταν δανεικοί μέχρι σήμερα, ο Ελίνι Δημούτσος, φαίνεται να κερδίζει το εισιτήριο της παραμονής του. Ο νεαρός μέσος δείχνει να υπολογίζεται τόσο για τα άκρα όσο και για εσωτερικός χαφ από τον Ελληνα τεχνικό που γνωρίζει καλά τις δυνατότητές του.

Αντίθετα, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την Κοπεγχάγη για τον Σίλβα Κλέιτον και σύντομα αναμένονται εξελίξεις πάνω στην υπόθεση του με την Φλαμένγκο να έχει μπει για τα καλά στο κόλπο της απόκτησής του και τον ίδιο να είναι πιο "ζεστός" για να πάει στην πατρίδα του.

Τέλος, αναμένεται ν' αυξηθεί η πίεση από πλευράς διοίκησης στους Γκάμπριελ, Μάντζιο, Γκαλίνοβιτς και Μελίσση για να "λύσουν" τα συμβόλαιά τους βρίσκοντας ομάδα.

Επανεξετάζουν Λέτο οι Πορτογάλοι

Νέο δημοσίευμα της πορτογαλικής "A'Bola" επαναφέρει το θέμα Λέτο στην επικαιρότητα, μιλώντας για για επανεξέταση του αριστερού εξτρέμ, από τον προπονητή της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζέσους.

" Ο αριστερός χαφ του Παναθηναϊκού, Σεμπαστιάν Λέτο, είναι ένας από τους παίκτες που μπορεί να επανεξεταστεί. Ο Ζόρζε Ζεσούς είναι λάτρης των ικανοτήτων του Αργεντίνου, ο οποίος αγωνίζεται σε πολύ υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα. Για παράδειγμα, στις 4 Αυγούστου πέτυχε το νικητήριο γκολ απέναντι στην Ίντερ, σε τουρνουά της Αμερικής", αναφέρει το δημοσίευμα.

Από την πράσινη ΠΑΕ όμως τονίζουν ότι δεν σκοπεύουν να πουλήσουν κανέναν από τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές τους σε αυτό το χρονικό σημείο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ