ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Συμφωνία Παναθηναϊκού με Ουντινέζε για Αγκίρε"

"Συμφωνία Παναθηναϊκού με Ουντινέζε για Αγκίρε"

Σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα, ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Ουντινέζε για το δανεισμό του 21χρονου Ουρουγουανού επιθετικού, Ροντρίγκο Αγκίρε. Θα έρθει αν προκύψει θέση μη κοινοτικού. (VIDEO)

Σε μία χρονική στιγμή που ο Ζιλμπέρτο Σίλβα φαινόταν να επικεντρώνεται στον Αργεντινό επιθετικό, Λαουτάρο Ρινάλντι, από την Ιταλία προκύπτει η εναλλακτική επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι για την επίθεση.

Η ιστοσελίδα "tuttomercatoweb" υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός και η Ουντινέζε συμφώνησαν για τον 21χρονο Ουρουγουανό επιθετικό Ροντρίγκο Αγκίρε. Παρότι δεν διευκρινίζεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πρόκειται για δανεισμό μονοετούς διάρκειας.

Το δημοσίευμα εξηγεί ότι η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί εφόσον απελευθερωθεί θέση μη κοινοτικού στο ρόστερ του Τριφυλλιού, διότι αυτή τη στιγμή οι πέντε θέσεις έχουν καλυφθεί. Το πώς θα συμβεί αυτό αποτελεί βασικό ερώτημα, αφού οι πέντε μη κοινοτικοί είναι οι Ιμπάρμπο, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες, Μολέντο, Μπουμάλ και τα ενδεχόμενα για την απελευθέρωση θέσης είναι δύο.

Το πρώτο και επικρατέστερο είναι ο δανεισμός του Καμερουνέζου Ολιβιέ Μπουμάλ, αφού υπάρχουν πολλές επιλογές γις τις θέσεις των εξτρέμ: Ιμπάρμπο, Γουακάσο, Κλωναρίδης και Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Όσο για το δεύτερο, σχετίζεται με τις προσπάθειες του Λούκας Βιγιαφάνιες να αποκτήσει διαβατήριο από χώρα της ΕΕ.

Τα περί συμφωνίας προκύπτουν από το ιταλικό δημοσίευμα και όχι από την ΠΑΕ, η οποία κατά σύμπτωση, λίγη ώρα πριν το δημοσίευμα ενημέρωσε ότι δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον Λαουτάρο Ρινάλντι και την Αρχεντίνος Τζούνιορς για τη μεταγραφή του Αργεντινού επιθετικού.

Το προφίλ του Αγκίρε

Ο Ροντρίγκο Αγκίρε έχει γεννηθεί την 1η Οκτωβρίου του 1994 στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης και έχει ύψος 1,89μ. Αναδείχτηκε από τη Λίβερπουλ (της πατρίδας του, όχι την αγγλική) και το 2014 εντάχθηκε στο ρόστερ της Ουντινέζε τον Ιούλιο του 2014, ενώ παραχωρήθηκε αμέσως στην Έμπολι (με μόλις 2 συμμετοχές), όπου έμεινε έως τον Ιανουάριο του 2015.

Επέστρεψε στην Ουντινέζε, με την οποία έκανε 20 συμμετοχές (1 γκολ, 1 ασίστ) έως τον Φεβρουάριο του 2016, όταν και παραχωρήθηκε δανεικός στην Περούτζια, με την οποία έως τον προηγούμενο Ιούνιο είχε 17 συμμετοχές με 3 γκολ και 1 ασίστ.

Δείτε βίντεο με τον Αγκίρε:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ