ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφώνησε και έρχεται ο Ζεκά

Συμφώνησε και έρχεται ο Ζεκά

Στον δρόμο για την Αθήνα θα είναι τα επόμενα 24ωρα ο Ζεκά. Ο Πορτογάλος έγινε το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα των "πράσινων", μετά την συμφωνία των δύο ομάδων.

"Βρείτε τα και έρχομαι..." είχε φανεί από τις δηλώσεις του Ζεκά πριν λίγες μέρες για τις συζητήσεις του Παναθηναϊκού με την Σετουμπάλ και όπως φάνηκε το θέμα "τελείωσε".

Και μάλιστα θετικά, με τον Ζοσέ Κάρλος Γκονσάλβες Ροντρίγκεζ ή Ζεκά να γίνεται η τέταρτη μεταγραφή του "τριφυλλιού" μετά τους Βιτόλο, Τσοτσέ και Κουίνσι. Πιθανή μέρα άφιξής του η Πέμπτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Πορτογαλία, οι δύο σύλλογοι τα βρήκαν στο οικονομικό μέρος και τα ποσοστά της μεταπώλησης του 23χρονου μεσοεπιθετικού.

Οι διοικούντες της "πράσινης" ΠΑΕ κινήθηκαν μεθοδικά και απέκτησαν έναν ακόμα παίκτη που ήθελε αλλά και γνωρίζει αρκετά καλά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Η "χρυσή" τομή ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Σετουμπάλ βρέθηκε στις 350.000 ευρώ ενώ όσον αφορά το ποσοστό μεταπώλησης του αυτό συμφωνήθηκε στο 20%. Σε ότι αφορά τις δικές του απολαβές αυτές φέρεται να "αγγίζουν" τις 230.000 ευρώ ετησίως.

Ο 23χρονος Πορτογάλος τη Δευτέρα το πρωί έδωσε κανονικά το παρών στη προπόνηση της ομάδας του, που δεν αποκλείεται να ήταν η προτελευταία, αφού αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την Πέμπτη, αφού άπαντες στον Παναθηναϊκό (διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες) θα μεταβούν στην Δανία για το ματς με την Οντένσε την Τετάρτη.

Ο άσος της Σετουμπάλ που ακολούθησε την προετοιμασία και προπονείται κανονικά σίγουρα θα είναι μια έτοιμη "λύση" στα χέρια του συμπατριώτη του 65χρονου προπονητή του Παναθηναϊκού.

Παρελθόν... τρεις "μικροί"

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τους Βλάχο, Φέτση και Λιόλιο και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο μέλλον.


Η ανακοίνωση αναλυτικά:

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας της με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Βλάχο Παναγιώτη, Φέτση Ξενοφών και Λιόλιο Νικόλαο. Ευχόμαστε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους ."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ