ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συγχαρητήρια και προτροπές από τον Αναστασίου

Συγχαρητήρια και προτροπές από τον Αναστασίου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου συνεχάρη τους Καπίνο, Πράνιτς, Σίλντεφελντ για την πρόκριση στο Μουντιάλ και προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές του να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ώστε να ξεπεράσουν την απουσία του κόσμου.

Ευχάριστη ήταν η ατμόσφαιρα στο "Γεώργιος Καλαφάτης", αφού οι Στέφανος Καπίνο, Ντανιέλ Πράνιτς και Γκόρντον Σίλντεφελντ έφεραν την πανηγυρική διάθεση από τις προκρίσεις της Ελλάδας και της Κροατίας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές δέχτηκαν τη συγχαρητήρια και τα πειράγματα των συμπαικτών του, αφού κυκλοφορούσαν με ένα πλατύ χαμόγελο. Ειδικότερα ο Καπίνο ήταν στο επίκεντρο της παρέας των νεαρών πράσινων και γνώρισε μία μικρή αποθέωση πριν από την έναρξη της προπόνησης.

Ο Αναστασίου αξιοποίησε την ευκαιρία και αφού έδωσε και αυτός συγχαρητήρια στους τρεις παίκτες του, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

" Συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν με τις Εθνικές τους ομάδες και προκρίθηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι μια μεγάλη επιτυχία και είναι σημαντικό και για τον Παναθηναϊκό να εκπροσωπείται επάξια σε διεθνές επίπεδο. Είμαστε πλέον όλοι μαζί μετά από αρκετές ημέρες και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι που έχουμε την Κυριακή στο γήπεδο μας. Απέναντι στον Άρη πετύχαμε μια σημαντική νίκη και θέλω να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε"τόνισε αρχικά ο Αναστασίου.

Καταλήγοντας, ανέφερε: "Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς δεν θα έχουμε κοντά μας και τους οπαδούς μας. Γι' αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για να πάρουμε τη νίκη. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση για να διαχειριστούμε και την "βουβή" ατμόσφαιρα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ