ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Θέλαμε Κονέ, Ταχτσίδη, Φετφατζίδη, αλλά..."

Στραματσόνι: "Θέλαμε Κονέ, Ταχτσίδη, Φετφατζίδη, αλλά..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι τόνισε ότι θα διαχειριστεί διαφορετικά το πρωτάθλημα και το Europa League και αναφέρθηκε στη μεταγραφική πολιτική που ακολούθησε ο Παναθηναϊκός.

Η διεκδίκηση του τίτλου του πρωταθλητή έχει μεγάλη σημασία για τον Παναθηναϊκό και ο Αντρέα Στραματσόνι δεν θα μπορούσε να μην το παραδεχτεί. Ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε στη μεταγραφική πολιτική και ονομάτισε Έλληνες που προσπάθησε να εντάξει στο ρόστερ, αλλά δεν το κατάφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στραματσόνι στην κάμερα της Nova:

Για την έναρξη του πρωταθλήματος: "Για εμάς το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό, έχει σημασία να αρχίσουμε με νίκη. Το πρωτάθλημα είναι ένας από τους τους μεγάλους στόχους της σεζόν. Γνωρίζουμε λοιπόν ότι το Σάββατο κόντρα στον Λεβαδειακό είναι σημαντικό να πραγματοποιήσουμε μία καλή αρχή".

Για τη μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιρινού και την αφελληνοποίηση: "Αυτό το καλοκαίρι κοιτάξαμε να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές που θα βελτιώσουν τον Παναθηναϊκό και θα τον κάνουν καλύτερο. Να ξέρετε όλοι ότι προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε και Έλληνες παίκτες, όπως ο Κονέ, ο Ταχτσίδης, ο Φετφατζίδης, για να μην αναφέρω άλλα ονόματα, όμως παρόλα αυτά, δεν ήταν εφικτό να πάρουμε τους παίκτες που θέλαμε".

Για την παράλληλη διαχείριση των εγχώριων και των διεθνών υποχρεώσεων: " Θεωρώ ότι το Europa League και το πρωτάθλημα αποτελούν δύο πολύ διαφορετικά πράγματα και άρα ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα θα πρέπει να αλλάξει τακτική προσέγγιση. Πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο είναι αναγκαίο να αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έτσι, λοιπόν, τώρα συγκεντρωνόμαστε στο ματς με τον Λεβαδειακό. Μετά θα σκεφτούμε τον επόμενο αγώνα".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ