ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Να κάνουμε το 2Χ2"

Στραματσόνι: "Να κάνουμε το 2Χ2"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε στους ποδοσφαιριστές για τα δύο παιχνίδια που απομένουν στα play offs, ενώ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα παρακολούθησε την προπόνηση. Με άδεια έλειψαν οι Τελάντερ, Πράνιτς.

Να επιχειρήσουν μία ύστατη προσπάθεια για την κατάληψη της πρώτης θέσης στα play offs, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο Αντρέα Στραματσόνι, στην προπόνηση της Παρασκευής (27/5) στο "Γεώργιος Καλαφατης". Ο Ιταλός επιχείρησε να τους τονώσει το ηθικό, αν και κάτι τέτοιο δεν ήταν εύκολο...

"Ξέρω πως αισθάνεστε και πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, πλέον είναι δύσκολο να βγούμε πρώτοι. Αλλά δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε, πρέπει να προσπαθήσουμε όσο έχουμε πιθανότητες. Έχουμε δύο ματς ακόμα, πρέπει να τα νικήσουμε και στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό.

Συγκεντρώστε ότι δυνάμεις έχετε, να νικήσουμε τον Πανιώνιο την Κυριακή και βλέπουμε τι θα γίνει και στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ. Να κάνουμε εμείς ότι μπορούμε για τους εαυτούς μας και για την ομάδα" ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Στραματσόνι.

Παρών στην προπόνηση ήταν και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, για πρώτη φορά με την ιδιότητα του διευθυντή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ. Ο Βραζιλιάνος παρακολούθησε το προπονητικό πρόγραμμα χωρίς περαιτέρω εμπλοκή, αλλά κατόπιν είχε συνάντηση με τον Στραματσόνι.

Με τρεις απουσίες

Δυο διαφορετικά προγράμματα περιλάμβανε η προπόνηση της Παρασκευής (27/5) για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο ματς με την ΑΕΚ έκαναν αποθεραπεία ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε ζέσταμα, παιχνίδι και τελειώματα.

Οι Πράνιτς και Τελάντερ απουσίασαν με άδεια, ενώ ο Λαγός παραμένει κλινήρης. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά το Σάββατο (28/5) στις 16:30.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ