ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Κάποιοι είχαν το μυαλό στις διακοπές"

Στραματσόνι: "Κάποιοι είχαν το μυαλό στις διακοπές"
INTIME SPORTS

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε για ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν... φύγει νοητά για τα Χριστούγεννα, ενώ ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έκανε λόγο για μία μεγάλη νίκη.

Για πρώτη φορά από την ημέρα που εργάζεται στον Παναθηναϊκό, ο Αντρέα Στραματσόνι απέδωσε ευθέως τις ευθύνες στους ποδοσφαιριστές του, μετά την ήττα με 1-0 από τον Πανθρακικό. Ο Ιταλός καταλόγισε ότι ορισμένοι... έφυγαν ήδη για τα Χριστούγεννα και επεσήμανε πως μετά τη νίκη επί του Αστέρα, έχει παρατηρήσει ανησυχητικά φαινόμενα.

"Είναι ένα βήμα πίσω φυσικά. Δεν είμαι χαρούμενος από τη σημερινή εμφάνιση, γιατί προφανώς κάποιοι παίκτες είχαν από τώρα το μυαλό τους στις διακοπές. Μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα που δείξαμε καλά στοιχεία έγιναν κάποια πράγματα με τα οποία δεν είμαι ευχαριστημένος. Πρέπει να ξεχάσουμε τα αρνητικά, να κρατήσουμε τα θετικά και να δουλέψουμε πάνω τους" ήταν το σχόλιο του Στραματσόνι στην κάμερα της Nova, δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Ο νικητής Δημήτρης Ελευθερόπουλος τόνισε ότι ο Πανθρακικός μένει ζωντανός χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα και πρόσθεσε ότι η βελτίωση της ομάδας, πρεπει να αποτυπωθεί και στον βαθμολογικό πίνακα:

"Είναι η δεύτερη νίκη μας κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, μετά από αυτή κόντρα στον Ατρόμητο και πρώτη στην έδρα μας. Όπως έχουν έρθει τα υπόλοιπα αποτελέσματα, είμαστε ακόμη ζωντανοί στη βαθμολογία αφού διαφορετικά θα έπρεπε να κυνηγάμε πολλούς αντιπάλους ήδη. Εμείς εδώ και καιρό βελτιωνόμαστε, όμως αυτό δεν είχε φανεί βαθμολογικά. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με μεγάλη ποιότητα και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη απέναντι σε έναν τόσο σπουδαίο αντίπαλο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ