ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Εκπροσωπούμε τον Παναθηναϊκό, να παίξουμε ανάλογα"

Στραματσόνι: "Εκπροσωπούμε τον Παναθηναϊκό, να παίξουμε ανάλογα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι σήμανε την στροφή στον Άγιαξ, τονίζοντας στους παίκτες ότι είναι ικανοποιημένος από τις νίκες μέχρι τώρα, αλλά τα δύσκολα αρχίζουν από την Πέμπτη.

Χρόνος για εφησυχασμό μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού δεν υπάρχει για τον Παναθηναϊκό, αφού ακολουθεί το παιχνίδι με τον Άγιαξ, για την πρεμιέρα του ομίλου στο Europa League. Ο Αντρέα Στραματσόνι το γνωρίζει καλά και προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές να επικεντρωθούν στον προσεχή αντίπαλο. Ακόμα, τους εξήγησε ότι ο Άγιαξ είναι δυνατός, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει τη δική του ιστορία και έχει χρέος στο μέγεθος του και στους φιλάθλους του, να διεκδικήσει τη νίκη.

Ο Στραματσόνι μίλησε στην ομάδα για περίπου μισή ώρα, γεγονός που καθυστέρησε την έναρξη της προπόνησης. Νωρίτερα, είχε σύσκεψη με τους συνεργάτες του, στην οποία ο Βιτσέντζο Σάσο παρουσίασε τον Άγιαξ. Αναλυτικά η ομιλία του Ιταλού προπονητή, ενώπιον των παικτών του:

"Μέχρι στιγμής έχουμε πάει πολύ καλά και σε γενικές γραμμές, έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό. Είμαι ικανοποιημένος απ' όλους, αλλά ακόμα έχουμε να βελτιωθούμε σε πολλά. Άλλωστε, είμαστε στην αρχή της σεζόν και από εδώ και πέρα, θα κληθούμε να πετύχουμε τους στόχος μας.

Αρχίσαμε καλά στο πρωτάθλημα, πρέπει να αρχίσουμε καλά και στο Europa League. Θα παίξουμε με τον Άγιαξ, τον πιο δυνατό αντίπαλο που αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα. Τον ξέρετε όλοι, αλλά να έχετε υπόψη σας ότι έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Δεν είμαστε... χαμένοι, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να νικήσουμε.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εμείς εκπροσωπούμε τον Παναθηναϊκό, μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και επιτεύγματα στην Ευρώπη. Οπότε, πρέπει να έχουμε ανάλογη απόδοση. Θα μας βοηθήσουν και οι οπαδοί μας, οι οποίοι, όμως θα έχετε μάθει, θα γεμίσουν τις εξέδρες και εμείς έχουμε υποχρέωση να τους ανταποδώσουμε τη στήριξη, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια.

Για την ανάλυση του αντιπάλου θα σας πω περισσότερα τις επόμενες ημέρες. Έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας και το μόνο που θέλω, είναι να παίξετε με συγκέντρωση και με ηρεμία. Έχουμε καλή ομάδα και εάν είμαστε έξυπνοι και αποτελεσματικοί, θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ