ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Δεν θέλουμε απλά τη συμμετοχή αλλά ό,τι καλύτερο"

Στραματσόνι: "Δεν θέλουμε απλά τη συμμετοχή αλλά ό,τι καλύτερο"
Στραματσόνι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι υποστήριξε πως οι αλλαγές των Λέτο, Λουντ βοήθησαν τους πράσινου,ς ενώ αναφορικά με την κλήρωση του Europa League τόνισε πως στόχος του "τριφυλλιού" δεν είναι η παρουσία αλλά να πάει όσο πιο μακριά μπορεί.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στους ομίλους του Europa League και πέτυχε τον πρώτο του στόχο με τον Αντρέα Στραματσόνι όμως να υποστηρίζει ότι οι πράσινοι δεν θέλουν απλά τη συμμετοχή αλλά να μπορέσουν να καταφέρουν και κάτι και να πάνε όσο πιο μακριά γίνεται.

Σε ότι έχει να κάνει με το ματς κόντρα στην Μπρόντμπι υποστήριξε πως οι Δανοί με τον τρόπο παιχνιδιού τους δυσκόλεψαν τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στις αλλαγές των Λέτο, Λουντ που βοήθησαν το τριφύλλι. Ο Ιταλός είπε μιλώντας στην κάμερα του "OTE TV".

Κοπεγχάγη, αποστολή: Μπάμπης Τσιμπίδας

"Υπάρχουν ματς, στα οποία πρέπει να συγχαρείς τον αντίπαλο γιατί καταφέρνει να σε δυσκολέψει με τον τρόπο παιχνιδιού του. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε ο πραγματικός Παναθηναϊκός"

Αναφορικά με τις αλλαγές των Λέτο, Λουντ:
"Συνήθως παίζουμε με ένα επιθετικό, τον Μπεργκ, και έναν που κινείται γύρω του. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Μάρκους δεν είχε υποστήριξη και αποφάσισα στο δεύτερο ημίχρονο να έχουμε δύο επιθετικούς στο γήπεδο. Είδα και τον Ιμπάρμπο απογοητευμένο μετά την ευκαιρία που έχασε.

Όσον αφορά στον Λουντ, ξέρουμε πως ο Λεντέσμα είναι φανταστικός πλέι μέικερ, αλλά το σημερινό ματς ήταν διαφορετικό. Ήθελα περισσότερο τρέξιμο στο δεύτερο ημίχρονο και γι' αυτό χρησιμοποίησα τον Λουντ".

Για το ότι ο Παναθηναϊκός αποδίδει καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων:
"Είναι πολύ σημαντικό να διαβάζεις τα παιχνίδια σου, ειδικά στην Ευρώπη. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να παίζεις διαφορετικά σε σχέση με πριν. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να μάθει να προσαρμόζεται και αυτό κάνουμε. Επίσης, είναι σημαντικό να μπορείς να μην χάνεις. Και αυτό το κάνουμε μέχρι τώρα".

Σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει κάποια προτίμηση για την κλήρωση των ομίλων:
"Θέλω σίγουρα μία ιταλική ομάδα, Ίντερ, Φιορεντίνα (γέλια). Το σημαντικό είναι πως ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στους ομίλους, γιατί αυτό αξίζει στην ομάδα. Φυσικά, δεν πάμε για την συμμετοχή, πάμε να πάρουμε ο, τι αξίζουμε και να συνεχίσουμε. Μέχρι τώρα, έχουμε πετύχει απλά ένα στόχο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ