ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Stop" στις μεταγραφές Ιανουαρίου για τον Παναθηναϊκό

"Stop" στις μεταγραφές Ιανουαρίου για τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει οφειλές προς ποδοσφαιριστές της και δεν θα κάνει κάποια κίνηση τον Ιανουάριο, από τη στιγμή που δεν πληρεί συγκεκριμένα στάνταρνς που έχει θέσει η FIFA.

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία επιθυμεί να μπει ένα φρένο στις κακοπληρωμένες των ελληνικών ομάδων, και το γεγονός αυτό πλήττει και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος υποχρεώνεται να μην προχωρήσει σε κάποια προσθήκη παίκτη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Συγκεκριμένα η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει ενημερώσει τις ελληνικές ομάδες μέσω της ΕΠΟ πως για να κάνουν μεταγραφή θα πρέπει να έχουν πληρώσει μέχρι το τελευταίο ευρώ τους ποδοσφαιριστές που έχουν στο ρόστερ τους.

Μάλιστα, θα πρέπει ο διευθύνων σύμβουλος κάθε ΠΑΕ να στείλει επίσημο έγγραφο, που να εγγυάται ότι δεν εκκρεμεί κάποια οφειλή προς ποδοσφαιριστή.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αυτό δεν μπορεί να το πράξει ο Δημήτρης Γόντικας, αφού υπάρχουν οφειλές προς τους " πράσινους".

Άλλωστε, ο πρόεδρος του Τριφυλλιού έχει ζητήσει και από τους παίκτες να κάνουν υπομονή λόγω των καθυστερήσεων που υπάρχουν στην καταβολή των δεδουλευμένων τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ