ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Στοπ" αστυνομίας σε οπαδούς για Αγρίνιο

"Στοπ" αστυνομίας σε οπαδούς για Αγρίνιο
INTIME SPORTS

Την άρνηση της αστυνομίας για την εκδρομή οπαδών στο Αγρίνιο ενόψει του ματς με τον Παναιτωλικό έλαβε και πάλι ο Παναθηναϊκός.

Άλλο ένα ηχηρό όχι ... έλαβαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που ήθελαν να πάνε εκτός Αττικής για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας απαγόρευσε στον Παναιτωλικό να διαθέσει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό για το παιχνίδι της 4ης Ιανουαρίου.

Την Τετάρτη το πρωί πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, και την "πράσινη" ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος αγώνων, Γιάννης Ζαβραδινός και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Τάσος Τεντζέρης.

Εκ μέρους των Ακαρνάνων, ο Μάκης Μπελεβώνης εξέφρασε την πρόθεση να δοθούν εισιτήρια, αλλά ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι προς συζήτηση, προκαλώντας δυσαρέσκεια στους ανθρώπους του "τριφυλλιού".

Ο άνθρωπος της Αστυνομίας, επικαλέστηκε ότι το γήπεδο του Παναιτωλικού είναι μέσα στην πόλη και οι αστυνομικές δυνάμεις δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφαλή είσοδο και αποχώρηση των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Παρόλο αυτά, εκτιμάται ότι τουλάχιστον 1.500 μεμονωμένοι οπαδοί των "πράσινων" έχουν προμηθευτεί εισιτήρια, κάτι που κάνουν και άλλοι οπαδοί ομάδων στα εκτός έδρας παιχνίδια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ