ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίσκεψη οπαδών του Παναθηναϊκού στο Κορωπί και: "Stop, μαζευτείτε να μιλήσουμε"

Επίσκεψη οπαδών του Παναθηναϊκού στο Κορωπί και: "Stop, μαζευτείτε να μιλήσουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολλά ακούγονται αυτές τις ημέρες για το ενδεχόμενο “επίσκεψης” των φίλων του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, ως είθισται πριν από το “ντέρμπι αιωνίων”, προκειμένου να ενθαρρύνουν και να φέρουν τους παίκτες προ των ευθυνών τους. Το σίγουρο είναι ότι αυτό συνέβη το Σάββατο, με διακοπή της προπόνησης που είχε ήδη αρχίσει!

Περίπου 50 οπαδοί του Τριφυλλιού πήγαν στο Κορωπί, μία ημέρα πριν από το 2-0 επί του Ατρόμητου. Περίπου 20 ημέρες μετά από την προηγούμενη παρουσία τους στο “Γ. Καλαφάτης”, το βράδυ του αποκλεισμού από τον Ατρόμητο. Απροειδοποίητα. Η προπόνηση είχε αρχίσει. Διεκόπη! “Stop, μαζευτείτε να μιλήσουμε” είπαν οι οπαδοί. Οπερ και... εγένετο!

Μεταξύ άλλων, είπαν: «Η χρονιά είναι αποτυχημένη, αυτό είναι δεδομένο. Εμείς σας στηρίξαμε τόσες φορές και εσείς μας προδώσατε. Ξέρουμε τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό αυτό δεν είναι δικαιολογία για να μην έχετε το πάθος που πρέπει σε σημαντικά παιχνίδια, όπως με τον Ατρόμητο. Όταν αποκλειστήκαμε στο Κύπελλο. Ξέρουμε και για τη διαιτησία και για όλα, διαδηλώνουμε στο δρόμο γι' αυτό το λόγο, αλλά έχετε πολύ μεγάλη ευθύνη για όσα έχουν γίνει φέτος. Να κάνετε όλοι την αυτοκριτική σας, γιατί αν κάποιοι από εσάς νομίζουν ότι έχουν δώσει όσα μπορούν, καλύτερα να φύγουν. Οσοι ήρθαν τον Ιανουάριο έχουν τη μικρότερη ευθύνη, θέλουμε να τα δίνετε όλα μέσα στο γήπεδο. Δεν το κάνετε. Και σταματήστε να δίνετε δικαιώματα μέσα και έξω από το γήπεδο».

Αν μίλησε κάποιος από τους παίκτες; Ουδείς! Μίλησε μόνο ο Αντρέα Στραματσόνι. “Ξέρουμε πώς νιώθετε, αλλά προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ομάδα. Δεν ζητούμε πίστωση χρόνου, ξέρουμε ποιες είναι οι απαιτήσεις για τον Παναθηναϊκό και πιστεύω ότι άμεσα θα είμαστε καλύτεροι» είπε μεταξύ άλλων ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει συνειδητοποιήσει πως τα θετικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν είναι τόσο απαραίτητα όσο και το χτίσιμο του Παναθηναϊκού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ