ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στον δρόμο για Αθήνα ο Μαμούτε

Στον δρόμο για Αθήνα ο Μαμούτε

Ο Μαμούτε απουσίαζε από την πρώτη συγκέντρωση της Γκρέμιο ενόψει της νέας σεζόν καθώς ήδη έχει ξεκινήσει το ταξίδι του για την Ελλάδα. Μέχρι την Παρασκευή τελειώνει του Εβανζελίστα ενώ οι πράσινοι ξεψαχνίζουν τη λύση συμβολαίου του Βλαχοδήμου.

Την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε την Τετάρτη (6/1) η ομάδα της Γκρέμιο με τον Γιούρι Μαμούτε να απουσιάζει απ' αυτήν καθώς ήδη είχε ολοκληρωθεί η συμφωνία των Βραζιλιάνων με τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του 20χρονου αμυντικού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ο Μαμούτε είναι στον δρόμο προς την Ελλάδα έχοντας ξεκινήσει το μακρινό ταξίδι από την "χώρα του καφέ" και την Πέμπτη αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα έχοντας φυσικά προηγουμένως κάνει μια στάση σε ενδιάμεσο σταθμό.

Η άφιξη του Μαμούτε στην Αθήνα θα βάλει τη μεταγραφή του 20χρονου άσου στον Παναθηναϊκό στην τελική της ευθεία με τον διεθνή Βραζιλιάνο να περνάει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράφει το συμβόλαιο του με το τριφύλλι. Όπως έχουμε αναφέρει ο Μαμούτε θα παίξει ως δανεικός στους πράσινους για ενάμιση χρόνο και όχι μόνο για έξι μήνες.

Μέχρι την Παρασκευή του Εβανζελίστα

Ο έτερος Βραζιλιάνος, ο Λούκα Εβανζελίστα, δεν ήταν την Τετάρτη στην αποστολή της Ουντινέζε για το ματς πρωταθλήματος με την Αταλάντα και οι συζητήσεις των δυο πλευρών αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι την Παρασκευή (8/1).

Και ο διεθνής μέσος όπως ο Μαμούτε αναμένεται να έρθει για ενάμιση χρόνο στον Παναθηναϊκό δανεικός και όχι για έξι μήνες προκειμένου οι πράσινοι να μπορούν να υπολογίζουν και σε αυτόν και για του χρόνου. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει στην υπόθεση του Εβανζελίστα είναι αν θα υπάρξει ρήτρα αγοράς στο τέλος του δανεισμού.

Ξεψαχνίζουν το συμβόλαιο του Βλαχοδήμου

Τέλος και σε ό,τι έχει να κάνει μ ε τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο του οποίου η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό ανακοινώθηκε την Τετάρτη (6/1), οι "πράσινοι" ξεψαχνίζουν τη λύση συμβολαίου του 24χρονου άσου για να δουν τι ακριβώς αναφέρει σε περίπτωση που πάει σε άλλη ελληνική ομάδα, όπως το "τριφύλλι".

Αν έχει δηλαδή ισχύ η ρήτρα ή όχι του Ολυμπιακού και αν θα πρέπει να την καταβάλλουν αν τον κάνουν δικό τους από τώρα. Αυτό που τονίζουν από τον Παναθηναϊκό είναι ότι σε καμία περίπτωση ο Βλαχοδήμος δεν θα πάει δανεικός και ότι θα μείνει στους "πράσινους", που θα αποφασίσουν πότε θα ενεργοποιήσουν τη συμφωνία, τώρα ή το καλοκαίρι.

Αν την ενεργοποιήσουν τώρα την συμφωνία, ενδέχεται να οδηγηθούν στα δικαστήρια με τους Πειραιώτες, ώστε να λυθεί εκεί το θέμα ανάμεσα στις δυο ομάδες για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ