ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο χέρι του Παναθηναϊκού η απόκτηση του Άμπροουζ

Στο χέρι του Παναθηναϊκού η απόκτηση του Άμπροουζ
INTIME SPORTS

Ο Ντάρεν Άμπροουζ ενημερώθηκε επίσημα από την Μπέρμιγχαμ ότι οι δύο πλευρές δεν πρόκειται να συνεχίσουν την συνεργασία τους και ο Άγγλος μεσοεπιθετικός είναι ελεύθερος να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Στο χέρι του Παναθηναϊκού φέρεται να είναι πλέον η απόκτηση ή όχι του Ντάρεν Άμπροουζ. Η Μπέρμιγχαμ από τις αρχές Απριλίου είχε δείξει τις προθέσεις της σχετικά με το μέλλον του Άγγλου μεσοεπιθετικού, καθώς τον είχαν ενημερώσει ότι πιθανότατα δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών μετά την λήξη της σεζόν.

Πλέον ο αγγλικός σύλλογος ενημέρωσε επίσημα τον 30χρονο μεσοεπιθετικό ότι είναι ελεύθερος ν' αναζητήσει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του, κάτι που σημαίνει ότι αν οι Πράσινοι επιθυμούν να τον αποκτήσουν ο δρόμος είναι πλέον ορθάνοιχτος.

Ο παίκτης που είναι σε διακοπές αυτό το διάστημα δεν φαίνεται να είναι αρνητικός να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς έμεινε ικανοποιημένος από το πέρασμα του από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ θεωρεί ότι και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα αξιόλογο, αρκεί η προσφορά που θα έχει να τον ικανοποιεί κυρίως στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Ο Άμπροουζ για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού επιθυμεί τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, καθώς θέλει να έχει μαζί του και την οικογένεια του, την σύζυγο του με τα τρία τους παιδιά. Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, οι ετήσιες απολαβές του στην Μπέρμιγχαμ ήταν περίπου 300 χιλιάδες ευρώ.

Όπως είναι γνωστό, ο παίκτης έχει προταθεί εδώ και εβδομάδες στον Παναθηναϊκό που εξετάζει την περίπτωση του και όπως όλα δείχνουν αν το Τριφύλλι επιθυμεί υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να φθάσει σε συμφωνία με τον Βρετανό μεσοεπιθετικό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ