ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο twitter ο Κλωναρίδης

Στο twitter ο Κλωναρίδης
INTIME SPORTS

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης απέκτησε τον δικό του επίσημο λογαριασμό στο twitter και η πρώτη φωτογραφία που πόσταρε ήταν από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού

Τον προσωπικό του επίσημο λογαριασμό στο twitter απέκτησε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης εδώ και λίγες ώρες και στα πρώτα tweets που έκανε πόσταρε μια φωτογραφία του από την προπόνηση του Παναθηναϊκού την Δευτέρα το μεσημέρι. Ο Κλωναρίδης ποζάρει μαζί με τους Λαγό, Ζέκα, Σπυρόπουλο, Νάνο, Μέντες, Τριανταφυλλόπουλο και Πέτριτς. Μάλιστα έγραψε, "ευλογημένος, οικογένεια, Παναθηναϊκός".

Το πρώτο tweet του Βίκτωρ Κλωναρίδη ήταν το εξής: "Ο επίσημος λογαριασμός μου στο twitter... παρακαλώ να είστε ευγενικοί".

Λίγο αργότερα ο Νάνο τον καλωσόρισε στον κόσμο του twitter γράφοντας στον λογαριασμό του: "Το καλύτερο 7άρι της Ελλάδας... αχαχα. Καλώς ήρθες στο twitter".

Μέσα σε 19ώρες από το πρώτο του tweet ο Κλωναρίδης έχει κοντά στους 200 followers ενώ ο ίδιος έχει ακολουθήσει περίπου πενήντα ανθρώπους ανάμεσα στους οποίους όλους τους συμπαίκτες του από το τριφύλλι και αρκετούς παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ