ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ ο Καρνέζης

Στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ ο Καρνέζης
INTIME SPORTS

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας εξετάζει την περίπτωση του Ορέστη Καρνέζη σύμφωνα με δημοσίευμα στην Πορτογαλία.

Την περίπτωση απόκτησης του Ορέστη Καρνέζη εξετάζει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα "A Bola" με το ρεπορτάζ των Πορτογάλων να κάνει λόγο για επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Ρούι Πατρίσιο θα αποτελέσει πιθανότατα παρελθόν από τον πορτογαλικό σύλλογο και τα «λιοντάρια» να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

Το ρεπορτάζ της "A Bola" στέκεται στον Ορέστη Καρνέζη τονίζοντας ότι σε αυτό παίζει μεγάλο ρόλο η παρουσία του Λεονάρντο Ζαρντίμ, του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, στη Σπόρτινγκ, καθώς γνωρίζει καλά το αγωνιστικό προφίλ του πορτιέρο του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα η πορτογαλική εφημερίδα επισημαίνει ότι ο πορτογαλικός σύλλογος έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να δειτις προθέσεις του σχετικά με μια πιθανή πώληση του παίκτη.

Δεν θα πρέπει τώρα να αποκλείσουμε η υπόθεση του Καρνέζη να σχετιστεί με αυτή του Πράνιτς και το ενδεχόμενο η Σπόρτινγκ πέρα των όσων χρημάτων δώσει για να κάνει δικό της τον "Όρε" να καλύψει και μέρος του συμβολαίου του Κροάτη άσου προκειμένου να έρθει στο Τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ