ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο πλευρό του Φερέιρα ο Τζίγγερ

Στο πλευρό του Φερέιρα ο Τζίγγερ
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επισκέφτηκε το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και είχε συνομιλία μαζί του. Εγκώμια του Πορτογάλου τεχνικού για τον Κώστα Κατσουράνη.

Αρκετός κόσμος πέρασε τη Δευτέρα από το δωμάτιο του Ζεσουάλδο Φερέιρα στο"Υγεία", αλλά η επίσκεψη που ξεχώρισε ήταν μία. Αυτή του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού πέρασε κι αυτός από το νοσοκομείο προκειμένου να ευχηθεί περαστικά στον Πορτογάλο τεχνικό κι έτσι οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να τα πουν για λίγη ώρα.

Έσταξε μέλι για "Κατσούρ" ο Φερέιρα

Εν τω μεταξύ, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος αναμένεται να πάρει εξιτήριο το αργότερο μέχρι το πρωί της Τετάρτης, μίλησε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Κατσουράνη μετά την εμφάνιση του τελευταίου στον νικηφόροα αγώνα των "πρασίνων" κόντρα στον Πανιώνιο.

"Είναι μεγάλος παίκτης και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν φανταστικός. Δεν είναι μόνο το γκολ, αλλά ο τρόπος που παίζει.

Είναι πανέξυπνος και είναι σπουδαίο να τον έχουμε στην ομάδα", ήταν τα εγκωμιαστικά λόγια του 65χρονου τεχνικού για τον Έλληνα διεθνή μέσο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ