ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο Γκάμα και Έντγκαρ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο Γκάμα και Έντγκαρ

Ο 24χρονος Πορτογάλο, Μπρούνο Γκάμα και ο επίσης 24χρονος Βραζιλιάνος Έντγκαρ, είναι δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που εξετάζουν στον Παναθηναϊκό.

Το σήριαλ της μεταγραφής του Τζιμπρίλ Σισέ καλώς ή κακώς φτάνει στο τέλος του και πλέον ήρθε ο καιρός οι "πράσινοι" να ασχοληθούν με την ενίσχυση στο ρόστερ τους.

Δύο από τους ποδοσφαιριστές που φαίνεται να αρέσουν στους ανθρώπους του "τριφυλλιού" και ιδιαίτερα στον Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι οι Μπρούνο Γκάμα και Έντγκαρ .

Ο πρώτος είναι συμπατριώτης του τεχνικού του Παναθηναϊκού και αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν στην Ρίο Άβε. Παίζει στο δεξί άκρο της επίθεσης, μια θέση που οι "πράσινοι" χρειάζονται ενίσχυση μετά και την φυγή του Γκοβού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πράσινη", οι ιθύνοντες του "τριφυλλιού" έχουν ξεκινήσει κάποιες επαφές για να αποκτήσουν τον 24χρονο Πορτογάλο και θα παλέψουν για να ολοκληρώσουν την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Όσο για τον έτερο μεταγραφικό στόχο, είναι 24 χρονών Βραζιλιάνος και σύμφωνα με την "Εξέδρα" θεωρείται από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Πορτογάλος έχει συνεργαστεί μάλιστα με τον Βραζιλιάνο επιθετικό στην Πόρτο και πιστεύει στις δυνατότητές του. Το πρόβλημα όμως είναι η Γκιμαράες με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2012 και το 1.000.000 ευρώ που θα ζητήσει ο σύλλογος, δύσκολο να το προσφέρει ο Παναθηναϊκός .

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Έντγκαρ είχε 10 γκολ και 3 ασίστ σε 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ διακρίνεται για το γεγονός πως γεμίζει την αντίπαλη περιοχή λόγω της σωματικής του διάπλασης (1,90 μέτρα και 78 κιλά).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ