ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο Κορωπί ο Αλαφούζος

Στο Κορωπί ο Αλαφούζος
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανέβηκε την Τετάρτη το απόγευμα στο Κορωπί και έδωσε το παρών στη κοπή της πίτας των προπονητών της ακαδημίας και των ατόμων που εργάζονται στο αθλητικό κέντρο των πράσινων.

Στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί βρέθηκε την Τετάρτη το απόγευμα ο πρόεδρος του Τριφυλλιού Γιάννης Αλαφούζος.

Ο ισχυρός άνδρας των πράσινων έδωσε το παρών στην κοπή της πίτας του τεχνικού τιμ των ακαδημιών και του προσωπικού του αθλητικού κέντρου του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος συνομίλησε με το τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας αλλά και με όλους τους εργαζόμενους σε αυτό και τους ευχήθηκε να έχουν μια πολύ καλή χρονιά και να συνεχίσουν την πολύ καλή δουλειά που κάνουν στις ακαδημίες.

Το παρών πλην του Γιάννη Αλαφούζου έδωσαν και οι Αναστασίου, Φος, Ρούτερ, Νταμπίζας και Σαραβάκος ενώ μετά την κοπή της πίτας υπήρξε μπάρμπεκιου και μια μικρή γιορτή που στήθηκε μα τραγούδι και χορό μέχρι το βράδυ.

Το φλουρί πήγε στον Άρη Κυριαζή, τεχνικό στην ομάδα Κ-15 του Παναθηναϊκού ενώ την κοπή της πίτας έκανε ο πρόεδρος των πράσινων.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν αποκλείεται να συνομίλησε και με τον Γιάννη Σαμαρά για το θέμα των δυο παιδιών από την Ξάνθη χωρίς όμως ακόμα να έχει γίνει κάτι γνωστό σχετικά με την κίνηση και την πρόθεση των ανθρώπων του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ