ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο εξωτερικό ο Αναστασίου

Στο εξωτερικό ο Αναστασίου
INTIME SPORTS

Από το απόγευμα της Τετάρτης ο Γιάννης Αναστασίου έχει αναχωρήσει για το εξωτερικό για να κλείσει δυο μεταγραφικές υποθέσεις του Τριφυλλιού.

Στο εξωτερικό βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης ο Γιάννης Αναστασίου με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να αναχωρεί από την Ελλάδα με προορισμό την Ολλανδία και τη Σουηδία προκειμένου να προχωρήσει την μεταγραφή του Φάλκενμπεργκ και να μιλήσει με τον Μπεργκ.

Όπως έκανε και με τον Μπαϊράμι έτσι και τώρα ο προπονητής του Τριφυλλιού θέλει να τα πει από κοντά και με τους δυο ποδοσφαιριστές για να τους εξηγήσει το πλάνο του ενώ στην περίπτωση του Ολλανδού άσου θα συνομιλήσει και με τους ανθρώπους της Άλκμααρ για να κάμψει τις αντιρρήσεις τους.

Στο εντός των τειχών μέτωπο δεν πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το ραντεβού του Νταμπίζα με τον εκπρόσωπο του Κοροβέση. Ένα ραντεβού που αναμένεται να γίνει την Πέμπτη με τις δυο πλευρές να έχουν μια πρώτη επαφή αν και δύσκολα θα προχωρήσει η κίνηση αυτή με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα και το ποσό που ζητάει ο ΠΑΣ Γιάννινα για να αρχίσει να συζητάει με τους πράσινους.

Την ερχόμενη εβδομάδα τώρα θα υπάρξει και νέα επαφή με τους Καραγκούνη και Μόρα για να τρέξουν οι εξελίξεις θετικά η αρνητικά και να κλείσουν τα συγκεκριμένα μέτωπα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ