ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο δρόμο για την Αθήνα ο Σίλντενφελντ

Στο δρόμο για την Αθήνα ο Σίλντενφελντ
INTIME SPORTS

Το διαδικαστικό κομμάτι του δανεισμού ολοκληρώθηκε και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ πήρε την άδεια από τη διοίκηση της Ντιναμό Μόσχας να ταξιδέψει στην Αθήνα και να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό!

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2014 - 2015 θεωρείται πλέον ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, αφού ολοκληρώθηκε το διαδικαστικό κομμάτι που αφορούσε το δανεισμό του!

Τα απαραίτητα έγγραφα ανταλλάχθηκαν και υπογράφτηκαν, με αποτέλεσμα η Ντιναμό Μόσχας να δώσει την άδεια στον Κροάτη στόπερ να έρθει στην Αθήνα και να ενταχθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Ο "Σίφο" αναχώρησε από τη Μόσχα τις πρώτες πρωινές ώρες με προορισμό το Σιμπενίκ, τη γενέτειρα του στην Κροατία. Από εκεί θα παραλάβει κάποια πράγματα του και αναμένεται στην Αθήνα την Πέμπτη, προκειμένου να αρχίσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Σίλντενφελντ ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με την κατάληξη της υπόθεσης, αφού επιθυμούσε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και με όποιον συνομιλούσε, δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του.

Υπενθυμίζεται ότι ο δανεισμός του θα διαρκέσει μία σεζόν και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2015.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ