ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο πλαίσιο του ροτέισον

Στο πλαίσιο του ροτέισον
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου θα συνεχίσει την κυκλική χρησιμοποίηση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και στο παιχνίδι με την Εστορίλ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη απέναντι στην Εστορίλ (20:00, NovaSports1), προκειμένου να ολοκληρώσει με νίκη την παρουσία του στον όμιλο του Europa League, όμως ο Γιάννης Αναστασίου αντιμετωπίζει το παιχνίδι ως ένα κομμάτι του ευρύτερου σχεδιασμού του για το Δεκέμβρη.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού μοιράζει κυκλικά το χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να έχει ξεκούραστους και διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του έως τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα Χριστούγεννα.

Με δεδομένη την απουσία του Κοτσόλη, τερματοφύλακας παραμένει ο Στιλ και ίσως ο πρώτος να πάρει την ευκαιρία του την Κυριακή στο ματς με τον Πανθρακικό.

Στην άμυνα, στο δεξί άκρο θα επανέρθει ο Μπούρμπος, στο κέντρο θα παίξει ο Ρισβάνης με έναν εκ των Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλου και στο αριστερό ο Χουχούμης θα ξεκουράσει τον Νάνο.

Στη μεσαία γραμμή, ο Πράνιτς παίρνει φανέλα βασικού, οι Δώνης, Ντίνας επιστρέφουν και λογικά ο Ζέκα θα συμπληρώσει το ρόμβο.

Όσο για την επίθεση, ο Κλωναρίδης είναι ο ένας εκ των δύο επιθετικών με τον Μπεργκ να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να τον πλαισιώσει.

Η χειμερινή κολέξιον του Παναθηναϊκού

Τη χειμερινή κολεξιόν ρούχων θα παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός στο κατάστημα της εταιρίας ένδυσης Marks and Spence, με την οποία διατηρεί χορηγική σχέση.

Η εκδήλωση θα διοργανωθεί την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο κατάστημα στο Σύνταγμα (Ερμού 33-35 η διεύθυνση).

Στο event από πλευράς Παναθηναϊκού θα βρεθούν οι: Μάρκους Μπεργκ, Λουκ Στιλ, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Σωτήρης Νίνης, Τάσος Λαγός, Μλάντεν Πέτριτς, Στέφανος Κοτσόλης, Αμπντούλ Ατζαγκούν, Γιάννης Αναστασίου και Δημήτρης Σαραβάκος

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ