ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο "κάδρο" πάλι ο Λυμπερόπουλος, στο 50-50 οι πιθανότητες με Αντωνίου

Στο "κάδρο" πάλι ο Λυμπερόπουλος, στο 50-50 οι πιθανότητες με Αντωνίου

Η περίπτωση του Νίκου Λυμπερόπουλου όχι μόνο δεν έχει "καεί" οριστικά στον Παναθηναϊκό αλλά τις τελευταίες ώρες όλοι στο τριφύλλι υποστηρίζουν πως οι πιθανότητες για "Λύμπε" ή Αντωνίου είναι μοιρασμένες.

Το μεσημέρι της Δευτέρας μπορεί να διαφαινόταν πως η περίπτωση του Νίκου Λυμπερόπουλου δεν θα προχωρούσε στον Παναθηναϊκό αλλά το βράδυ της ίδιας μέρας τα δεδομένα άλλαξαν και η περίπτωση επιστροφής του "Λύμπε" στο τριφύλλι ως τεχνικός διευθυντής παίζει και πάλι δυνατά.

Συγκεκριμένα οι τελευταίες πληροφορίες από ανθρώπους της πράσινης ΠΑΕ τονίζουν πως η περίπτωση του Λυμπερόπουλου όχι μόνο δεν έχει "καεί" οριστικά αλλά πως οι πιθανότητες ανάμεσα σε Λύμπε ή Αντωνίου είναι μοιρασμένες και στο 50-50, ούτε καν 49-51% υπέρ του Αντωνίου.

Ουσιαστικά οι δυο τους ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Βέβαια την Τρίτη αναμένεται να γίνει το ραντεβού των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον Κώστα Αντωνίου και δεν αποκλείεται τότε να αλλάξουν τα δεδομένα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του απόφαση και τη δεδομένη στιγμή αυτοί οι δύο είναι οι βασικοί υποψήφιοι για τη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ