ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο "Γ. Καλαφάτης" για προπόνηση ο Αυλωνίτης

GRAZ,AUSTRIA,01.FEB.16 - SOCCER - tipico Bundesliga, SK Sturm Graz, training. Image shows Anastasios Avlonitis (Sturm). Photo: GEPA pictures/ Christian Walgram
Αυλωνίτης GEPA PICTURES

Ο Τάσος Αυλωνίτης βρέθηκε την Τρίτη (12/9) στο "Γ. Καλαφάτης" και πραγματοποίησε τη πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του Παναθηναϊκού την Τρίτη (12/9) αλλά αυτό δεν ίσχυσε για τον Τάσο Αυλωνίτη και τον Λούκας Βιγιαφάνιες.

Ο Έλληνας νεοαποκτηθείς στόπερ που την Δευτέρα (11/9) έγινε και επίσημα μέλος του τριφυλλιού πήγε την Τρίτη στο "Γ. Καλαφάτης" και προπονήθηκε σε φουλ ένταση προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ο Αυλωνίτης προπονήθηκε τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στο γυμναστήριο ενώ την Τετάρτη θα πραγματοποιήσει τη πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες. Παράλληλα βέβαια θα ακολουθεί και έξτρα πρόγραμμα έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Θα χρειαστεί βέβαια τουλάχιστον δυο με τρεις εβδομάδες προκειμένου να είναι στο επίπεδο να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Πλην του Αυλωνίτη την Τρίτη (12/9) στο Κορωπί βρέθηκε και ο Λούκας Βιγιαφάνες. Ο Αργεντινός που δουλεύει ακόμα και στα ρεπό για να τεθεί στη διάθεση του Ουζουνίδη όσο το δυνατόν γρηγορότερα γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς υπό τις οδηγίες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Κάθε μέρα που περνάει ο Βιγιαφάνιες όλο και ανεβάζει ρυθμούς και δεν αποκλείεται σύντομα να είναι σε θέση να αγωνιστεί αν και πολλά θα κριθούν και από την εξέτασε στην οποία θα υποβληθεί την επόμενη εβδομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ