ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο εξωτερικό ο Αναστασίου, δεν έφυγε ο Βόκολος στον Παναθηναϊκό

Στο εξωτερικό ο Αναστασίου, δεν έφυγε ο Βόκολος στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου απουσίαζε από την προπόνηση του Παναθηναϊκού την Κυριακή το πρωί με τον κόουτς των πράσινων να λείπει για προσωπική του υπόθεση στο εξωτερικό ενώ αντίθετα οι Βόκολος, Φύσσας δεν βρέθηκαν σε κάποιο παιχνίδι στο εξωτερικό το Σαββατοκύριακο.

Απών από την προπόνηση του Παναθηναϊκού την Κυριακή το πρωί ήταν ο Γιάννης Αναστασίου με τον τεχνικό του τριφυλλιού να ταξιδεύει στο εξωτερικό για προσωπική του υπόθεση και όχι για να δει κάποιο μεταγραφικό στόχο όπως θα μπορούσαν πολλοί να υποθέσουν. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι βρέθηκε στην Αγγλία.

Την ίδια ώρα σε αντίθεση με τις πληροφορίες που υπήρχαν τις προηγούμενες μέρες ο Λεωνίδας Βόκολος δεν ταξίδεψε στο εξωτερικό το Σαββατοκύριακο και δεν είδε κάποιον παίκτη που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό ενόψει της μεταγραφικής περίοδος του καλοκαιριού από κοντά.

Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων ήταν την Κυριακή στο Κορωπί και μαζί με τον Τάκη Φύσσα συνεργάστηκαν για αρκετή ώρα μιλώντας για ζητήματα που είχαν να κάνουν φυσικά με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ