ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στις 3/3 στο ΣτΕ ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

Στις 3/3 στο ΣτΕ ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός
Λεωφόρος INTIME SPORTS

Το Συμβούλιο της Επικρατείας θα συζητήσει στις 3 Μαρτίου την αίτηση αναίρεσης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού εναντίον του Προεδρικού Διατάγματος για τη Διπλή Ανάπλαση.

Για τις 3 Μαρτίου του 2014 ορίστηκε να συζητηθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας, η αίτηση αναίρεσης του τελευταίου εκδοθέντος Προεδρικού Διατάγματος αναφορικά με τη Διπλή Ανάπλαση.

Όπως υποστηρίζει η Live Sport, η εξέλιξη της υπόθεσης θεωρείται από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ότι σχετίζεται με την κατοχύρωση του "Απόστολος Νικολαΐδης", αλλά φυσικά και με το σχέδιο του "Παναθηναϊκού Κινήματος".

Στην αίτηση αναίρεσης που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός Α.Ο., σημειώνει πως το Προεδρικό Διάταγμα επανέφερε ρύθμιση καταργημένου νόμου (3983/11), όπου και προβλέπεται η δυνατότητα κατεδάφισης του "Απόστολος Νικολαΐδης" μόλις ολοκληρωθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό, χωρίς να προβλέπεται ταυτόχρονα η ολοκλήρωση νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου για το Τριφύλλι.

Οι "πράσινοι" προσέβαλαν με αυτό τον τρόπο το Προεδρικό Διάταγμα, υποστηρίζοντας πως παραβιάζει τις διατάξεις του Συντάγματος οι οποίες προστατεύουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Σε περίπτωση εξάλλου που πέσει το Προεδρικό Διάταγμα, τότε στον Ερασιτέχνη θεωρούν ότι διασφαλίζεται η Λεωφόρος και ο Παναθηναϊκός κατοχυρώνεται ως ιδιοκτήτης, ενώ θα μπορούν να ξεκινήσουν και διεργασίες για νέο γήπεδο.

Σε κάθε περίπτωση, η ανακοίνωση της ετυμηγορίας θα πάρει αρκετό χρονικό διάστημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ