ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στιλ: "Ο καλύτερος γκολκίπερ που έχω δει στην Ελλάδα"

Στιλ: "Ο καλύτερος γκολκίπερ που έχω δει στην Ελλάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λουκ Στιλ μίλησε στο Sport24.gr και εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να σκοράρει εναντίον του Πανιωνίου, ενώ επεσήμανε ότι είναι αναγκαίο να εξασφαλιστεί η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ελάχιστες φορές ο Λουκ Στιλ έχει χρησιμοποιήσει τόσο κολακευτικές εκφράσεις για έναν αντίπαλο ποδοσφαιριστή, πόσο μάλλον για έναν τερματοφύλακα. Όμως, ο Άγγλος το έπραξε για τον Σωκράτη Διούδη στις δηλώσεις του στο Sport24.gr, σχολιάζοντας ότι ο Παναθηναϊκός τα έκανε όλα σωστά, αλλά συνάντησε τον γκολκίπερ του Πανιωνίου ο οποίος απέκρουσε τα πάντα. Όσο για την απόδοση και τους στόχους της ομάδας, ο Στιλ φάνηκε ρεαλιστικής και κυνικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουκ Στιλ στο Sport24.gr:

Τι πήγε στραβά σήμερα και η ομάδα δεν έφτασε στην επίτευξη της νίκης, ενώ είχε καλή απόδοση;

Νομίζω ότι κάναμε σωστά τα πιο πολλά πράγματα και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Αλλά ο γκολκίπερ τους έκανε πολλές αποκρούσεις. Θα ήθελα να πω ότι είναι ο τερματοφύλακας που έχει κάνει τις περισσότερες και τις πιο δύσκολες αποκρούσεις από κάθε άλλον που έχω δει, από την ημέρα που ήρθα στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει πολλά για το πόσο καλοί ήμασταν, αλλά και για το πόσο αποτελεσματικός ήταν αυτός.

Ευθύνεται μόνο ο Διούδης για τις χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού;

Σαφέστατα, πρέπει να γίνουμε πιο αδίστακτοι μπροστά στην εστία, αλλά η δημιουργία τόσων ευκαιριών δείχνει ότι κάναμε καλή δουλειά. Δεν τους επιτρέψαμε να μας απειλήσουν και αποδεικνύεται ότι είχαμε καλή λειτουργία στην άμυνα, αλλά είμαστε απογοητευμένοι από την ισοπαλία.

Ο προπονητής σας, σας μίλησε μετά το παιχνίδι;

Ο προπονητής μας είπε να μην έχουμε σκυμμένο κεφάλι και να είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας. Μας έδωσε να καταλάβουμε ότι κάναμε σωστά τη δουλειά μας και δεν έπρεπε να είμαστε στεναχωρημένοι.

Ως τερματοφύλακας, θα ήθελες να σχολιάσεις την απόδοση του τερματοφύλακα της άλλης ομάδας;

Εσύ είδες το παιχνίδι από τα δημοσιογραφικά θεωρία, οι περισσότεροι από την τηλεόραση, αλλά από εκεί που ήμουν εγώ, τον είδα να κάνει μερικές εντυπωσιακές επεμβάσεις. Εμείς σημαδέψαμε σωστά τον στόχο (σ.σ. το τέρμα) , αλλά αυτός δεν μας άφησε να πετύχουμε τον στόχο. Είναι απογοητευτικό, αλλά μπορούμε να κρατήσουμε στοιχεία από το ματς.

Οι στόχοι της ομάδας από εδώ και στο εξής, ποιοι είναι;

Νομίζω ότι αυτό είναι σαφές. Πρέπει να πάρουμε μέρος στα play off και να καταλάβουμε την πρώτη θέση. Η πρώτη θέση στη βαθμολογία δεν είναι ρεαλιστικός στόχος, αυτό το ξέρετε, δεν περιμένετε εμένα να σας το πω. Επίσης, πρέπει να βελτιωθούμε. Να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Σήμερα η απόδοση ήταν πολύ καλή. Έχουμε μέχρι την έναρξη των play off, ώστε να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας και επιβάλλεται να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στα προκριματικά των διοργανώσεων της UEFA, γιατί η ευρωπαϊκή παρουσία είναι πολύ σημαντική. Την χρειάζεται η ομάδα.

Το Κύπελλο είναι σε δεύτερη μοίρα;

Εννοείται πως όχι. Η ομάδα έχει ανάγκη από έναν τίτλο και η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι εφικτή. Θα μοιράσουμε την προσοχή και τη συγκέντρωση μας και στους δύο στόχους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ