ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στιλ: "Η Γκαμπάλα μας στοίχισε"

Στιλ: "Η Γκαμπάλα μας στοίχισε"
INTIME SPORTS

Ο Λουκ Στιλ ομολόγησε πως η αποτυχία του Παναθηναϊκού στις διοργανώσεις της UEFA έχει επηρεάσει την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών και τόνισε πως πρέπει να αντέξουν στα δύσκολα.

Με άλλες φιλοδοξίες άρχισε η σεζόν για τον Παναθηναϊκό και διαφορετικά εξελίσσεται μέχρι στιγμής, ένα γεγονός που παραδέχτηκε ο Λουκ Στιλ. Ο Άγγλος τόνισε ότι πρέπει να ξεπεράσουν τους αποκλεισμούς και να ανεβάσουν την απόδοση τους, επιτυγχάνοντας και καλύτερα αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουκ Στιλ στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: "Είναι πιο θετικό το κλίμα μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο. Πετύχαμε τρία γκολ, κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και το θετικό αποτέλεσμα μας δίνει καλό μομέντουμ για το επόμενο ματς".

Για το δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν: " Δεν έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα. Το ματς με την Γκαμπάλα πόνεσε πολύ περισσότερο από κάθε άλλο ματς που έχω παίξει. Όλοι μιλούσαν για το Τσάμπιονς Λιγκ και κανείς για το Γιουρόπα Λιγκ. Δεν επικεντρωθήκαμε στην επόμενη πρόκληση μετά την αρχική απογοήτευση στο Τσάμπιονς Λιγκ... Δεν παίξαμε καλά και δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στη ρεβάνς με την Γκαμπάλα. Ήταν τρομερά απογοητευτικό. Στο πρωτάθλημα ξεκινήσαμε με δύο νίκες, χάσαμε στην πορεία, αλλά αυτό που μας έχει επηρεάσει περισσότερο απ' όλα ήταν ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε. Είναι δύσκολο να το λες απλά ότι κοιτάς μπροστά, αλλά είναι δύσκολο να το αφήσεις πραγματικά πίσω και να συνεχίσεις".

Για τους στόχους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: "Μπορώ να καταλάβω πόσο μεγάλη απογοήτευση ήταν ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πραγματικά πόνεσε το Γιουρόπα Λιγκ. Είμαστε ακόμα απογοητευμένοι... Βέβαια στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να αλλάξεις τα αποτελέσματα και πρέπει να συνεχίσουμε... Πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τους δύο στόχους που μας έχουν απομείνει. Μακάρι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να μαθαίνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα όπως κάναμε και πέρυσι, αλλά υπάρχει πίστη. Και πάλι όμως είναι εύκολο να το λες και να λες στον κόσμο να έχει πίστη, όμως πρέπει να το δείξουμε και να αντέξουμε και στα δύσκολα. Όλοι ξέρουν τους στόχους μας από εδώ και πέρα και θα τα δώσουμε όλα".

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: "Θα είναι άλλο ένα δύσκολο ματς. Είμαστε καλοί εντός έδρας, ειδικά στο πρωτάθλημα. Μπορείς να μιλάς για κάθε αντίπαλο, όμως πρέπει να προετοιμάζεσαι με την ίδια σοβαρότητα, όπως όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Όταν παίζεις με ομάδες με διαφορετικούς στόχους όπως ο Πλατανιάς, τότε αφήνεσαι. Έτσι το κάναμε και με τον ΟΦΗ πέρυσι και χάσαμε. Ο κόουτς δίνει έμφαση στη σωστή προετοιμασία. Θα είναι ίδια για εμάς όλα τα παιχνίδια. Θα είναι πρόκληση γιατί σίγουρα στον Πλατανιά δεν θα θέλουν να έχει τελειώσει από το πρώτο μέρος, όπως έγινε και με τον Λεβαδειακό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ