ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στηρίζουν Νίνη συμπαίκτες και ΠΑΕ

Στηρίζουν Νίνη συμπαίκτες και ΠΑΕ
INTIME SPORTS

Την ψυχολογική στήριξη του Νίνη προσπαθούν να ανεβάζουν τόσο οι συμπαίκτες του όσο και η "πράσινη" ΠΑΕ. Διαβάστε τον τρόπο.

Λίγες ώρες πριν ο άτυχος Σωτήρης Νίνης περάσει την πόρτα του χειρουργείου στο νοσοκομείο "Υγεία" μετά την ρήξη χιαστού, συμπαίκτες και ΠΑΕ προσπαθούν να τον παρηγορήσουν.

Ο σοβαρός τραυματισμός με την Εθνική Ελλάδος αλλά και οι έξι μήνες σχεδόν αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους έχουν κάνει "ράκο" τον μέσο του Παναθηναϊκού.

Οι "πράσινοι" από την πλευρά τους μετά το πρώτο κρούσμα στην προετοιμασία με τον έτερο άτυχο Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο έχει πλέον έναν ακόμα ποιοτικό παίκτη που μπαίνει ουσιαστικά στα πιτς.

Για τον λόγο αυτό συμπαίκτες αλλά και ΠΑΕ προσπαθούν ήδη να ανεβάζουν την κακή ψυχολογία του διεθνή μέσου.

Έτσι, την Κυριακή και επωφελούμενοι του ρεπό τους οι συμπαίκτες του τον έπαιρναν τηλέφωνο με σκοπό να του δώσουν κουράγιο για την επέμβαση που έχει να κάνει.

Ζεσουάλδο Φερέιρα, Γιώργος Καραγκούνης και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν μερικοί από τους ανθρώπους που τον κάλεσαν να του ευχηθούν καλή επιτυχία και ταχεία ανάρρωση.

Στήριξη και ΠΑΕ με ανανέωση

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σκοπεύει να στηρίξει τόσο τον Νίνη όσο και τον Χριστοδουλόπουλο με το δικό της τρόπο. Για τους δύο παίκτες θεωρείται δεδομένη τόσο η ιατρική κάλυψη και η αποθεραπεία αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και μια πράξη που θα τους ανεβάσει την ψυχολογία.

Κύκλοι της διοίκησης έχουν στο πλάνο τους σε λίγο καιρό να καλέσουν τους δύο παίκτες ( Νίνη, Χριστοδουλόπουλο) για να τους προτείνουν αναπροσαρμογή στα συμβόλαια τους μέχρι το 2014 με καλύτερες απολαβές με σκοπό να τους αποδείξουν ότι τους θέλουν κοντά τους και μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ