ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Στηρίξτε την ομάδα"

"Στηρίξτε την ομάδα"
INTIME SPORTS

Γόντικας, Νίκας και Πολέμης συναντήθηκαν με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού και τους ζήτησαν αρχή γενομένης στο ματς με την ΑΕΚ να βοηθήσουν και να στηρίξουν την ομάδα από την εξέδρα στην ύστατη προσπάθεια για την ανατροπή στο πρωτάθλημα.

Συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών του "τριφυλλιού" είχαν τρία από τα τέσσερα μέλη της διοικούσας επιτροπής.

Στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, οι Δημήτρης Γόντικας, Γιώργος Νίκας και Λεωνίδας Πολέμης είχαν συνάντηση και συζήτηση για την στήριξη των οπαδών στο φίνις του πρωταθλήματος.

Αρχή γενομένης του ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό γηπεδούχο, οι "πράσινοι" οπαδοί ετοιμάζονται για δυναμική επιστροφή στην εξέδρα.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, συζητήθηκε από τους διοικούντες η συμπεριφορά που θα πρέπει να επιδείξουν οι οπαδοί τόσο στο κυριακάτικο παιχνίδι με την "Ενωση" όσο και στα αντίστοιχα εντός ή εκτός έδρας που απομένουν μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Οι τρεις διοικούντες υποστήριξαν πως αν διοίκηση, ομάδα και κόσμος μείνουν ενωμένοι θα μπορέσουν να πετύχουν πολλά κάτι που φάνηκε να συνειδητοποιούν οι εκπρόσωποι των συνδεσμιτών, που τόνισαν από την πλευρά τους πως θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας με κόσμιο τρόπο ενώ εξέφρασαν και κάποια ερωτήματα αναφορικά με το μέλλον του συλλόγου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ