ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Πράνιτς στον Παναθηναϊκό

Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Πράνιτς στον Παναθηναϊκό

Όλο και πιο κοντά στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ντάνιελ Πράνιτς, αφού οι "πράσινοι" τα έχουν βρει με τον παίκτη και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια.

Το σήριαλ της μεταγραφής του Ντάνιελ Πράνιτς έχει τραβήξει αρκετό καιρό, όμως είναι λογικό αφού πρόκειται για μια πολύ καλή περίπτωση, που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

Ο 32χρονος Κροάτης, μπορεί να βρίσκεται στη δύση της καριέρας του, ωστόσο έχει παραστάσεις από μεγάλες ομάδες και οι εμπειρίες του σίγουρα θα βοηθήσουν τη νέα ομάδα που χτίζει ο ΠΑΟ.

Ο διεθνής αριστεροπόδαρος, πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο "τριφύλλι", με τους Πορτογάλους να επιβεβαιώνουν πως οι δύο ομάδες (Παναθηναϊκός-Σπόρτινγκ Λισαβόνας) τα έχουν βρει για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή θα το καλύψουν οι δύο σύλλογοι. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα δώσει 200.000€, η Σπόρτινγκ άλλα τόσα και τα υπόλοιπα που προβλέπονται από το συμβόλαιό του (700.000€ χωρίς την εφορία), ο Κροάτης θα τα χαρίσει.

Το πρόβλημα που έχει προκύψει πάντως, έχει να κάνει με οφειλές της Σπόρτινγκ προς τον παίκτη. Τα "λιοντάρια" της Λισαβόνας χρωστούν 350.000€ από την περασμένη σεζόν και ενώ έχουν δεσμευτεί να τα δώσουν, ο παίκτης θέλει να τα διασφαλίσει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ