ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην... παράταση για την άδεια ο Παναθηναϊκός

Στην... παράταση για την άδεια ο Παναθηναϊκός

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελβετία για να παραστεί στην ακρόαση για τον φάκελο του Παναθηναϊκού και να δώσει εξηγήσεις και να πείσει τους ανθρώπους της UEFA.

Στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας θα κριθεί τελικά το θέμα της συμμετοχής του Παναθηναϊκού ή μη στο Europa League της επόμενης σεζόν καθώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι μέλει γενέσθαι με την χορήγηση άδειας από πλευράς της UEFA στο Τριφύλλι.

Οι ελεγκτές που ήρθαν στην Αθήνα μετά τις αρνητικές εισηγήσεις της ΕΠΟ και εξέτασαν τον φάκελο δεν τον έχουν απορρίψει ακόμα αλλά τον στέλνουν στην ειδική επιτροπή Licensing και financial fair play της UEFA που θα λάβει και την τελική απόφαση.

Η συνεδρίαση της επιτροπής αυτής αναμένεται να γίνει μέχρι την Τρίτη-Τετάρτη και το πιθανότερο είναι πως το παρών στη Νιόν θα δώσει ο Γιάννης Αλαφούζος προκειμένου να δώσει κάποιες εξηγήσεις και να αναλύσει το πλάνο των πράσινων.

Αν τα όσα πει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τότε το Τριφύλλι θα εξασφαλίσει την Ευρωπαϊκή του συμμετοχή αν όχι η UEFA δεν θα του δώσει άδεια και την θέση των πράσινων στην Ευρώπη θα την πάρει η Ξάνθη. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση πως θα απορριφθεί οριστικά ο φάκελος του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός έχει πάει στην... παράταση και καλείται μέσω των εξηγήσεων που θα δώσει να κερδίσει το ματς.

Βέβαια αν δεν τα καταφέρει οι πράσινοι θα μπορούσαν στην έσχατη περίπτωση να καταφύγουν στο CAS και να δικαιωθούν εκεί αν και αυτό δύσκολα θα γίνει τη δεδομένη στιγμή.

Κανένα πρόβλημα με την άδεια της ΕΠΟ

Από τον Παναθηναϊκό τώρα υποστήριζαν πως όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της απόφαση της UEFA δεν θα επηρεάσει την άδεια που πήραν οι πράσινοι από την ΕΠΟ και δεν θα προκύψει πρόβλημα με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Τριφυλλιού της νέας σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ