ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ισπανία μέσω Ιταλίας ο Καρνέζης

Ισπανία μέσω Ιταλίας ο Καρνέζης

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ορέστη Καρνέζη βρίσκεται η Ουντινέζε σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας. Οι Ιταλοί σκοπεύουν να τον δώσουν δανεικό στην Γρανάδα.

Όπως όλα δείχνουν ο Ορέστης Καρνέζης δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού για τον βασικό τερματοφύλακα της Εθνικής έχει φτάσει νέα πρόταση στα χέρια των πράσινων.

Αρχικά το ενδιαφέρον ήταν από την Ισπανία και την Μπέτις η πρόταση της οποίας, ωστόσο, δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους του "τριφυλλιού". Ο Καρνέζης όμως είναι πιθανό να βρεθεί τελικά στην Ισπανία μέσω... Ιταλίας!

Σύμφωνα με την livesport η Ουντινέζε έχει καταθέσει προσφορά 800.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό και 350.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή για κλειστό τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, λέγοντας όμως στον Καρνέζη πως τον πρώτο χρόνο θα πάει δανεικός στην Γρανάδα.

Μάλιστα ο μάνατζερ του 28άχρονου άσου βρίσκεται στην Ιταλία και κάνει απευθείας τις συζητήσεις με την διοίκηση της Ουντινέζε, που έχει δώσει διορία στην πλευρά του παίκτη να απαντήσει μέσα στις επόμενες δυο ημέρες.

Θετικοί στον Παναθηναϊκό

Το συμβόλαιο του Καρνέζη με τους πράσινους λήγει σε ένα χρόνο οπότε υπάρχει κίνδυνος να χαθεί ως ελεύθερος (τον Γενάρη υπογράφει όπου θέλει).

Με δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός είναι καλυμμένος σε αυτή τη θέση (Καπίνο, Ταμπάκης) και πως θα υπάρξει ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης που θα κρατήσουν στο "τριφύλλι" το deal μοιάζει εξαιρετικό, αφού μέρος των χρημάτων θα πάει για την ενίσχυση σε κάποια άλλη θέση που υπάρχει ανάγκη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ