ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Ισπανία ο Φάμπρι, πολλές απουσίες στον Παναθηναϊκό

Στην Ισπανία ο Φάμπρι, πολλές απουσίες στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Στην Ισπανία για να διευθετήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις βρέθηκε ο Φάμπρι ενώ η επιστροφή στις προπονήσεις βρήκε 14 πράσινους να μην μετέχουν στο πρόγραμμα.

Τέρμα το διάλειμμα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το διήμερο ρεπό και επιστροφή στις προπονήσεις για το Τριφύλλι με πάρα πολλά προβλήματα όμως.

Αυτό γιατί για διαφορετικούς λόγους 14 πράσινοι δεν μετείχαν στο πρόγραμμα ενώ απών ήταν και ο Φάμπρι με την προπόνηση να γίνεται από τους βοηθούς του.

Συγκεκριμένα ο 58χρονος τεχνικός βρισκόταν στην Ισπανία για προσωπικές υποθέσεις και αναμένεται να επιστρέψει την Πέμπτη στην χώρα μας.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες που δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα ήταν οι Τοτσέ, Ταμπάκης, Πίντο, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Σισοκό, Λαγός, Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρίας, Καπίνο, Καρνέζης, Βελάσκες και Μπαρμπαρούσης.

Ας δούμε όμως κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν οι Τοτσέ, Ταμπάκης και Πίντο. Την ίδια ώρα θεραπεία έκανε ο Σεϊταρίδης ο οποίος σιγά-σιγά θα ξεκινήσει προπονήσεις ατομικά.Πρόγραμμα αποφόρτισης έκαναν οι Μπουμσόνγκ και Σισοκό.

Επίσης απόντες ήταν επτά διεθνείς. Ο λόγος για τους Καρνέζη, Βελάσκες και Μπαρμπαρούση που απουσίασαν λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες αλλά και οι Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρίας και Καπίνο που βρίσκονται στο Άργος με την Εθνική Ελπίδων.

Τέλος απουσίαζε και ο Τάσος Λαγός λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι πράσινοι ακολούθησαν το πρόγραμμα υπό το βλέμμα των βοηθών του προπονητή, κάνοντας ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, παιχνίδι σε μικρές εστίες και δίτερμα σε μικρό χώρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ