ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα ο Σίλντενφελντ

Στην Αθήνα ο Σίλντενφελντ
INTIME SPORTS

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ενσωματώθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και το απόγευμα θα ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά του δανεισμού του από τη Ντιναμό Μόσχας. Ευχαριστημένος ο Κροάτης με την κατάληξη.

Ένα νέο πρόσωπο στις προπονήσεις της φετινής σεζόν αλλά γνώριμο από την προηγούμενη, παρουσιάστηκε στο "Γεώργιος Καλαφάτης" στην προπόνηση της Πέμπτης 17/7.

Ο Γκόρντον Σίλντελνφελντ έφτασε στην Αθήνα με το αυτοκίνητο του μετά από πολύωρο ταξίδι από τη γενέτειρα του, το Σιμπενίκ. Ο Κροάτης ήταν καταπονημένος και γυμνάστηκε σε χαλαρούς ρυθμούς, ώστε να μην επιβαρυνθεί.

Το απόγευμα θα επισκεφτεί τα γραφεία της ΠΑΕ και θα υπογράψει το συμβόλαιο του, προκειμένου όλα να γίνουν σύμφωνα με το τυπικό.

Ο Κροάτης χαιρετήθηκε με τους συμπαίκτες, ο Αναστασίου και οι συνεργάτες του τον καλωσόρισαν, ενώ ο ίδιος έλεγε σε όλους ότι είναι ευχαριστημένος με την κατάληξη της υπόθεσης, αφού προτεραιότητα του ήταν να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Τον Γιάννη Αναστασίου περίμενε και μία ευχάριστη έκπληξη, αφού ο Εμίρ Μπαϊράμι ακολούθησε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος που περιλάμβανε ασκήσεις με τη μπάλα. Ο Σουηδός εξτρέμ δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις και θα δοκιμάσει να προπονηθεί με μεγαλύτερη ένταση τις επόμενες ημέρες.

Ο Μπαϊράμι ολοκλήρωσε την προπόνηση με ατομικό, όπως και ο Μάρκους Μπεργκ, ενώ ο Ντανιέλ Πράνιτς συνέχισε την αποθεραπεία του.

Ζέσταμα, ασκήσεις δύο εναντίον πέντε, τακτική και ενδυνάμωση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα στην πρωινή προπόνηση που έγινε στο Κορωπί. Η προπόνηση της Παρασκευής 18/7 έχει προγραμματιστεί για τις 19:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ