ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα ο Φάλκενμπεργκ

Στην Αθήνα ο Φάλκενμπεργκ
Φάλκενμπεργκ INTIME SPORTS

Στην Αθήνα έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Έρικ Φάλκενμπεργκ μαζί με τον μάνατζερ του. "Ευκαιρία για μένα ο Παναθηναϊκός", δήλωσε ο Ολλανδός άσος.

Λίγο μετά τις 16:00 ο Έρικ Φάλκενμπεργκ, όπως αναμενόταν, πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" μαζί με τον εκπρόσωπο του.

Στη συνέχεια οι δυο άνδρες θα βρεθούν στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έτσι ώστε να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή του Ολλανδού μεσοεπιθετικού.

"Είμαι χαρούμενος. Ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός και η Άλκμααρ έχουν συμφωνήσει", είπε αρχικά ο Ολλανδός στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο.

Εάν όλα πάνε καλά το πρωί της Πέμπτης θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Για την επιλογή του να έρθει στον Παναθηναϊκό, είπε: "Ο προπονητής της ομάδας μίλησε με τον μάνατζερ μου και εμένα και είχα πολύ καλό προαίσθημα. Ήθελα να έρθω. Όλα μέχρι στιγμής δείχνουν πολύ καλά.

Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ για αυτή την ομάδα".

Για το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού και τις συζητήσεις με τον Γιάννη Αναστασίου, δήλωσε: "Ναι, μπορεί να με χρησιμοποιήσει σε διάφορες θέσεις και πιστεύω ότι μπορεί να είμαι πολύ χρήσιμος για αυτή την ομάδα. Ευελπιστώ ότι θα υπάρξει η τελική συμφωνία".

Για το γεγονός πως θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο εξωτερικό, είπε: " Ναι σίγουρα ανυπομονώ πολύ για αυτό. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Είμαι 25 χρονών και όντως είναι ένα μεγάλο σκαλοπάτι στην καριέρα μου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ