ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην αποστολή ο Σίλντενφελντ

Στην αποστολή ο Σίλντενφελντ

Στην αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό βρίσκεται ο Σίλντενφελντ που προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο. Δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ήταν αποφασισμένος να τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό και τα κατάφερε.

Ο Κροάτης αμυντικός προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο στο Απήλιον (δεν συμμετείχε μόνο στην άσκηση με τα τελειώματα) και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι το ίδιο και η SUPER BALL! Μην ξεχάσετε το καθιερωμένο ραντεβού, την Κυριακή (18/8) μετά το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός. Σέντρα με μια συνέντευξη του Κώστα Κατσουράνη, που θα συζητηθεί! Παρουσιάζουν οι Π. Βλαχόπουλος και Θ. Καίσαρης.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Νάνο, Χουχούμης, Μέντες, Αμπεϊντ, Λαγός, Δώνης, Αναστασόπουλος, Ντίνας, Μπαϊράμι, Μουζακίτης, Καρέλης και Μπεργκ.

Ο "Σίφο" κρίνει την ενδεκάδα

Όσον αφορά την ενδεκάδα, όλα θα κριθούν από την συμμετοχή ή όχι του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Αν ο Γιάννης Αναστασίου αποφασίσει να έχει τον Κροάτη αμυντικό στο αρχικό σχήμα τότε το πιθανότερο είναι να δούμε την ίδια ενδεκάδα που αγωνίστηκε κόντρα στη Νόριτς.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καπίνο, αριστερά ο Νάνο, δεξιά ο Μαρινάκης και στο κέντρο της άμυνας ο Σίλντεφελντ με τον Κουτρουμπή ή τον Τριανταφυλλόπουλο. Μέντες, Λαγός και Αμπέιντ στη μεσαία γραμμή, Ντίνας και Μπαϊράμι στις πτέρυγες και στην κορυφή ο Καρέλης.

Στην περίπτωση που ο Σίλντεφελντ μείνει στον πάγκο, είναι δεδομένο ότι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θ' αποτελούν οι Κουτρουμπής και Τριανταφυλλόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ