ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην αποστολή ο Φιγκερόα

Στην αποστολή ο Φιγκερόα
INTIME SPORTS

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Εργοτέλη. Εκτός οι Μπεργκ, Αμπέιντ και Ατζαγκούν. "'Εχασε" τον πατέρα του ο Νιγηριανός.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Εργοτέλη. Στο τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, ενώ εκτός έμεινε ο Μάρκους Μπεργκ για να ξεκουραστεί και ο Ατζαγκούν λόγω οικογενειακού προβλήματος, καθώς απεβίωσε ο πατέρας του.

Την θέση του στην αποστολή πήρε ο Μουζακίτης ενώ ο Ατζαγκούν είναι αμφίβολος και για τον αγώνα της Κυριακής (29/9) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο Αμπέιντ γιατί καθυστέρησε να μεταβεί στο Απήλιον και έφθασε 30 λεπτά μετά την έναρξη του προγράμματος. Αμέσως ζήτησε συγνώμη από τον Γιάννη Αναστασίου και τους συμπαίκτες του, η οποία έγινε δεκτή, ωστόσο το παράπτωμα του δεν έμεινε ατιμώρητο.

Ο Αναστασίου προχώρησε και στις σχετικές συστάσεις προς τον Αμπεΐντ και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, ζητώντας τους να είναι τυπικοί με τα ωράρια της ομάδας και να φροντίζουν να είναι συνεπείς σε όλες τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην ΠΑΕ.

Η 20μελής αποστολή για τον αυριανό (25/9) αγώνα με τον Εργοτέλη, αποτελείται από τους: Κοτσόλης, Ταμπάκης, Καπίνο, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο, Χουχούμης, Λαγός, Μέντες, Ατζαγκουν, Αναστασόπουλος, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Φιγκερόα.

Η προπόνηση

Στη προπόνηση της Τρίτης στο "Απήλιον" οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με δίτερμα και τελειώματα και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Κατά τη διάρκεια του διτέρματος, ο Μπεργκ, ο Αμπεϊντ και όσοι δεν συμμετείχαν έπαιξαν ποδοβόλεϊ.

Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Μαρινάκης, ενώ ο Μπεργκ δεν πήρε μέρος στο δίτερμα προκειμένου να μην εμπλακεί σε σύγκρουση με συμπαίκτη του.

Το απόγευμα της Τετάρτης, οι Σταματάκης, Γιαννιτσάνης, Αποστολόπουλος, Δώνης, Κουσίδης, Μπαλμπόα θα προπονηθούν με την ομάδα των Νέων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ