ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην αποστολή για Νέα Ζηλανδία ο Αμπέντ

Στην αποστολή για Νέα Ζηλανδία ο Αμπέντ

Ο Άλαν Πάρντιου συμπεριέλαβε τον Μεχτί Αμπέντ στην 24μελή αποστολή της Νιουκάστλ για τα φιλικά στην Νέα Ζηλανδία και αυτό δεν είναι καλό για τον Παναθηναϊκό.

Η περίπτωση απόκτησης του Μεχτί Αμπέντ για τον Παναθηναϊκό δυσκολεύει ή θα μπορούσαμε να πούμε ότι απομακρύνεται εντελώς καθώς ο Άλαν Πάρντιου αποφάσισε να συμπεριλάβει τον Αλγερινό στην 24μελή αποστολή που θα ταξιδέψει για δυο φιλικά στην Νέα Ζηλανδία δείχνοντας ότι τον υπολογίζει.

Ο Άγγλος τεχνικός παίρνει μαζί του μόλις 24 ποδοσφαιριστές για τα δυο ματς που θα διεξαχθούν στις 22 και 26 Ιουλίου και το γεγονός αυτό από μόνο του δείχνει πως οι όποιες εξελίξεις υπάρξουν στο θέμα του Αμπέντ θα υπάρξουν μετά τις 26 του μήνα κάτι που φυσικά δεν συμφέρει τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα ο Αλγερινός άσος φαίνεται ότι έχει καταφέρει να κερδίσει με την μέχρι τώρα παρουσία του την εμπιστοσύνη του Πάρντιου και φυσικά μπορεί να έχει ακόμη δυο ευκαιρίες για να δείξει την αξία του και γιατί όχι να διατηρηθεί στο ρόστερ της Νιουκάστλ την νέα σεζόν.

Να σημειώσουμε ότι στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι τέσσερις νεοαποκτηθέντες Ριβιέρ, Ντε Γιονγκ, Κολμπακ και Πέρεζ καθώς και τέσσερις παίκτες από την ακαδημία ενώ οι μόνοι διεθνείς που δεν ακολουθούν την αποστολή είναι οι Γιάμαντ, Κρουλ που έπαιξαν με την Εθνική Ολλανδίας. Στην 24 συμπεριλαμβάνεται και ο Τιοτέ ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί στην διάρκεια του τουρ στην Νέα Ζηλανδία.

Ο Παναθηναϊκός που περίμενε σχετική ενημέρωση από τον Αμπέντ για να τρέξει τις άλλες λύσεις που έχει για τα χαφ φυσικά και πλέον δεν μπορεί να περιμένει και άλλο και δεν αποκλείεται άμεσα οι πράσινοι να ενεργοποιήσουν τις λύσεις που είχαν για τα χαφ έτσι ώστε να προβούν άμεσα σε ενίσχυση της μεσαίας γραμμής τους ενόψει και των αγώνων με την Σταντάρ Λιέγης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ