ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην λίστα του Παναθηναϊκού ο Στάνκοβιτς

Στην λίστα του Παναθηναϊκού ο Στάνκοβιτς
INTIME SPORTS

Οι πράσινοι σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, την Ιταλία και την Σερβία έχουν ρωτήσει για τον 27χρονο αριστεροπόδαρο στόπερ της Παρτιτζάν, Βόισλαβ Στάνκοβιτς, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα. Τον θέλει και η Μπέτις. Την Τετάρτη το ραντεβού για Δώνη.

Ένα ακόμη όνομα της λίστας των στόπερ που έχουν συλλέξει στον Παναθηναϊκό έγινε γνωστό μέσα από πληροφορίες και δημοσιεύματα που έρχονται από την Ισπανία και την Ιταλία. Ο λόγος για τον 27χρονο Βόισλαβ Στάνκοβιτς της Παρτιζάν Βελιγραδίου, ο οποίος συγκεντρώνει κάποια από τα στοιχεία που έχουν θέσει οι πράσινοι.

Πρόκειται για έναν αρκετά ψηλό στόπερ, με ύψος 1,90μ, ο οποίος είναι αριστεροπόδαρος, παίζει ως στόπερ ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως μπακ. Παράλληλα είναι σε "γόνιμη" ποδοσφαιρικά ηλικία, έχει γεννηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου του 1987 ενώ είναι και αρκετά έμπειρος παίκτης. Αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, με την φανέλα της Παρτιζάν από το 2010 έχοντας κατακτήσει τρία σερί πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.

Επίσης έχει και Ευρωπαϊκή παρουσία σε δέκα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League, σε ένα των ομίλων αλλά και σε 11 στο Europa League. Φέτος μετράει 30 συμμετοχές, 15 σε πρωτάθλημα, 8 στο Europa League, 4 στα προκριματικά του Champions League και 3 στο Κύπελλο.

Μάλιστα είχε αγωνιστεί και στα δυο εφετινά παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης, το τελευταίο πριν σχεδόν δυο εβδομάδες. Ο Στάνκοβιτς δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρτιζάν το οποίο λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2014 και μπορεί ήδη να συζητά και να συμφωνήσει με άλλες ομάδες.

Που εμπλέκεται όμως ο Παναθηναϊκός; Οι πληροφορίες από την Ισπανία, τον θέλει και η Μπέτις, αλλά και την Ιταλία, τον είχε στο στόχαστρο της η Λάτσιο αλλά τελικά δεν θα προχωρήσει με την απόκτηση του αναφέρουν ότι για τον 27χρονο άσο υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Ελλάδας.

Ψάχνοντας λίγο παραπάνω το θέμα σε Ιταλία και Ισπανία μας αποκάλυψαν πως ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα από την Ελλάδα που το προηγούμενο διάστημα συγκέντρωνε πληροφορίες για τον Στάνκοβιτς και τον έχει στο στόχαστρο της.

Ήθελε από το καλοκαίρι Παναθηναϊκό ο Χουάνμα

Πληροφορίες από την Ισπανία υποστηρίζουν πως ο Χουάνμα ο οποίος ήρθε στο προσκήνιο πριν λίγες μέρες, από το καλοκαίρι είχε στο μυαλό του την περίπτωση του Παναθηναϊκού. Είχε ακούσει από τον Νάνο τα καλύτερα και τον ενδιέφερε η προοπτική για την οποία ψάχτηκε, χωρίς όμως να προχωρήσει το θέμα. Μάλιστα, όπως έλεγε το καλοκαίρι, αν είχε πρόταση από τους πράσινους θα κανόνιζε ο ίδιος πως να φύγει από την Νουμάνθια χωρίς η ομάδα του να πάρει χρήματα.

Δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να ισχύει και τώρα και αν τελικά ο Χουάνμα έχει πρόταση στα χέρια του από τον Παναθηναϊκό, δηλαδή να φροντίσει ο ίδιος για την ελευθέρας του από τον σύλλογο της Ισπανίας.

Την Τετάρτη το ραντεβού με Δώνη

Τέλος και σε ότι έχει να κάνει με τον Χρήστο Δώνη και την ανανέωση του συμβολαίου του οι δυο πλευρές αναμένεται να συναντηθούν την Τετάρτη. Πρόθεση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να τα βρουν σε όλα με τον νεαρό μέσο και να παραμείνει και αυτός στους πράσινους για ακόμα τρία χρόνια τουλάχιστον επεκτείνοντας το συμβόλαιο του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ