ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην ΕΡΤ και στον ΠΣΑΠ οπαδοί του Παναθηναϊκού

Στην ΕΡΤ και στον ΠΣΑΠ οπαδοί του Παναθηναϊκού
Παναθηναϊκός, οπαδοί ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Περισσότεροι από 300 φίλοι του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας λίγο μετά τις 6.00μ.μ. και βρέθηκαν αρχικά στην ΕΡΤ για να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο της Θύρας 13 ενώ εν συνεχεία βρέθηκαν έξω από τον χώρο όπου γίνεται η εκδήλωση των βραβείων του ΠΣΑΠ.

Οι διαμαρτυρίες των φίλων του Παναθηναϊκού για το κλείσιμο της Θύρας 13 συνεχίζονται. Αυτή τη φορά οι οπαδοί των πράσινων, περισσότεροι από 300 συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα της Δευτέρας έξω από την Λεωφόρο και πήγαν αρχικά στην ΕΡΤ. Οι φίλοι του τριφυλλιού έφτασαν λίγο μετά τις 7.00 στο ραδιομέγαρο, μπήκαν στον προαύλιο χώρο και θέλησαν να διαμαρτυρηθούν φωνάζοντας συνθήματα εις βάρος του Υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή αλλά και της Πολιτείας. Οι φίλοι των πράσινων κάθισαν μόλις δέκα λεπτά και αποχώρησαν.

Μετά την ΕΡΤ οι πράσινοι κατευθύνθηκαν προς το Χαλάνδρι και τον χώρο όπου γινόταν η εκδήλωση των βραβείων του ΠΣΑΠ όπου θα έδινε το παρών και ο Υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής. Μάλιστα κατά την προσέλευση τους εκεί είδαν και δυο διμοιρίες των ΜΑΤ να έχουν παραταχθεί για να τους κόψουν τον δρόμο αλλά τελικά έφτασαν έξω από τον χώρο της εκδήλωσης λίγο μετά τις 7.30μ.μ.

Οι φίλοι των πράσινων παρέμειναν στον κεντρικό δρόμο, επί της οδού Αγίας Παρασκευής και φώναξαν και εκεί συνθήματα εις βάρος του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή αλλά και της Πολιτείας καθώς και εις βάρος του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Λίγο μετά τις 8.00 οι φίλοι του τριφυλλιού αποχώρησαν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ