ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Νούνο Ρέις

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Νούνο Ρέις

Ο Νούνο Ρέις θα είναι η επόμενη μεταγραφή του Παναθηναϊκού αφού ο Πορτογάλος στόπερ βρίσκεται στη χώρα μας για να υπογράψει με τους πράσινους. (VIDEO)

Η μεταγραφική αντεπίθεση του Παναθηναϊκού συνεχίζεται. Ο επόμενος παίκτης ο οποίος ετοιμάζεται να κλείσει στον Παναθηναϊκό είναι ο Νούνο Ρέις.

Πρόκειται για 25χρονο Πορτογάλο (σ.σ. γεννημένος στις 31 Ιανουαρίου 1991 στην Ελβετία από Πορτογάλους γονείς) ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικός μέσος. Αν όλα πάνε καλά με τις ιατρικές εξετάσεις ο Ρέις αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο και να μεταβεί στην Ολλανδία.

Ο Ρέις είναι διεθνής με όλες τις ηλικιακές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας΄ενώ έχει υπάρξει και αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων της Πορτογαλίας στο FIFA U20 World Cup όπου οι Πορτογάλοι βρέθηκαν στην δεύτερη θέση του τουρνουά όντας ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της χώρας του.

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Νούνο Ρέις

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Βάσκο Ντα Γκάμα πριν μετακομίσει σε ηλικία 12 ετών στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας χωρίς ωστόσο να παίξει ποτέ στην πρώτη ομάδα. Από το 2010 μέχρι το 2012 αγωνίστηκε ως δανικός στην Σερκλ Μπριζ, τον επόμενο χρόνο στην Ολανένσε, ενώ το 2014-15 πήγε και πάλι στην ομάδα του Βελγίου.

Το περασμένο καλοκαίρι ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του με την Σπόρτινγκ και έμεινε ελεύθερος. Έτσι, υπέγραψε για ένα χρόνο στη Μετς.

Τα στατιστικά της επαγγελματικής του καριέρας:

* 2010-12 / Σερκλ Μπριζ / 63 συμ. / 3 γκολ

* 2012-13 / Ολανένσε / 25 συμ. / -

2013-14 / Σπόρτινγκ Λισαβόνας Β / 23 συμ. / -

* 2014-15 / Σέρκλ Μπριζ / 11 συμ. / -

2015-16 / Μετς / 31 συμ. / -

* Αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Πάρτε μία γεύση από τον 25χρονο Πορτογάλο

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ