ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα για τα διαδικαστικά ο Σιφναίος

Στην Αθήνα για τα διαδικαστικά ο Σιφναίος

Ο Μαρκ Σιφναίος θα κλείσει εκκρεμότητες για τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, αλλά η μεταγραφή θα ανακοινωθεί αργότερα.

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Μαρκ Σιφναίος. Ο 22χρονος στράικερ βρίσκεται στην Αθήνα και θα διευθετήσει τα τυπικά με τον Νίκο Νταμπίζα, ώστε τη Δευτέρα να αναχωρήσει με την αποστολή για το Τίλμπρουκ της Ολλανδίας.

Ωστόσο, η ΠΑΕ δεν πρόκειται να ανακοινώσει άμεσα την απόκτηση του Σιφναίου. Ο ομογενής επιθετικός έχει αρχίσει τις διαδικασίες για την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου, προκειμένου να λογίζεται ως γηγενής και να εξαιρεθεί των περιορισμών που ισχύουν για τις μεταγραφές.

Ο Σιφναίος θα περάσει από το "μικροσκόπιο" του Δώνη στις 15 μέρες επί ολλανδικού εδάφους και εφόσον πείσει τον προπονητή του τριφυλλιού, τότε θα κερδίσει τη θέση του στο ρόστερ. Διαφορετικά, θα παραχωρηθεί δανεικός για την τρέχουσα σεζόν.

Την περσινή περίοδο ο Σιφναίος αγωνίστηκε στο ινδικό πρωτάθλημα, αρχικά με τους Κεράλα Μπλάστερς (12 συμ./4 γκολ) και έπειτα με τη Γκόα (7 συμ./1 γκολ), με την οποία έφτασε στην ημιτελική φάση των playoffs.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ